Fotografi av Johan Cederlund

Johan Cederlund

Enhetschef, Samordnare

Enhetschef för Post- och husserviceenheten. Jag är ansvarig för att en rad olika servicefunktioner ska fungera inom universitetet, allt från lås och nycklar till post, gods och LiU-bilar. 

Enhetschef för Post- och husserviceenheten

Jag ansvarar för att en rad olika servicefunktioner ska fungera inom universitetet, allt från lås och nycklar till post, gods och LiU-bilar. Utan en erfaren och kompetent grupp medarbetare vore det inte möjligt. Tillsammans ser vi till att utvecklas i den riktning som uppdragen kräver.

Min roll, tillsammans med mina medarbetare, är att erbjuda ett rationellt utbud av service som hjälper alla anställda på LiU i deras dagliga arbete. Vi ordnar bil till tjänsteresan, byter lås i dörren och ser till att alla sopor hamnar på rätt ställe, enligt återvinningsprincipen. Vi tar emot, sorterar och distribuerar alla brev och paket som anländer till LiU.

Interna transporter, monteringsjobb och diverse lagerhållning ingår i vårt breda serviceuppdrag. Min uppgift är att minimera tiden som läggs på service inom övriga LiU.

Medarbetare Post- och husserviceenheten

Fastighetsavdelningen