Hjälp för sökande

Bra att veta

För att skicka in en ansökan behöver du först registrera ett konto. Det gör du när du har klickat för att ansöka. Därefter fyller du i ett ansökningsformulär, svarar på eventuella frågor samt bifogar efterfrågade bilagor.

Observera att din ansökan måste vara registrerad senast klockan 23.59 på angiven sista ansökningsdag.

Bedömning av din ansökan

För att underlätta vår bedömning av din ansökan använder vi en elektronisk ansökningsblankett. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant.

Frågor om innehållet i anställningen

Om du har frågor om anställningen, var vänlig kontakta någon av de angivna kontaktpersonerna i den specifika annonsen.

Möjligheter med ett användarkonto

Vill du skapa ett användarkonto innan du skickar in din ansökan klickar du på knappen "Logga in eller registrera dig" som finns ovanför listan med lediga jobb. När du har ett konto slipper du fylla i dina personuppgifter varje gång du vill skicka in en ansökan. På kontot får du också överblick över dina ansökningar och möjlighet att komplettera din inskickade ansökan (före sista ansökningsdag). Kom ihåg att uppdatera ditt konto, om några uppgifter förändras. 

Tekniska problem

Det har under perioden 9-20 februari varit vissa tekniska problem i det digitala ansökningsförfarandet när det gäller att ta emot publikationer. Om du har sökt en anställning som efterfrågar publikationer kan du behöva komplettera din ansökan igen. Ta kontakt med den person som ansvarar för den aktuella anställningen för hjälp hur du går tillväga. Vi beklagar det inträffade och tackar för din förståelse.

Om det uppstår tekniska problem i samband med din registrering av ansökan, var vänlig kontakta support.reachmee@liu.se. Supporten har öppet kl 09.00-15.00, måndag-fredag. 

Skicka in ansökan på annat sätt

Vi önskar och uppmanar att du i första hand skickar in din ansökan elektroniskt via vårt rekryteringsverktyg. Om du inte har möjlighet att göra det har du rätt att skicka din ansökan via e-post eller vanlig post. Kom i håg att ange referensnumret till den anställning du söker. Referensnumret hittar du i annonsen, under rubriken. Ansökan skickas i första hand elektroniskt med bifogade handlingar i pdf-format till registrator@liu.se. I andra hand till:

Registrator
Refnr:
Linköpings universitet
581 83 Linköping

Vägledning för sökande vid dokumentation av pedagogisk skicklighet

Gäller dig som söker en läraranställning eller ansöker om meritprövning för befordran.

Vid Linköpings universitet lägger vi stor vikt vid den sökandes pedagogiska skicklighet. För att din pedagogiska skicklighet ska kunna bedömas krävs en tydlig redovisning och dokumentation. Därför har vi tagit fram en vägledning för dig som söker en läraranställning eller ansöker om meritprövning för befordran.

Läs mer: Vägledning för sökande vid dokumentation av pedagogisk skicklighet (pdf)

Fackliga kontaktpersoner

Saco-S-rådet

Lärare, doktorander

Krzysztof Marciniak
011-36 33 20
krzysztof.marciniak@liu.se

Teknisk och administrativ personal, bibliotekspersonal

Eva-Lisa Granath
013-28 19 16
eva-lisa.h.granath@liu.se

Läkare

Karin Björnström Karlsson
010-103 00 00
karin.bjornstrom-karlsson@liu.se

OFR/ST/S

Lärare, forskare, doktorander, övriga

Ingo Hölscher
013-28 40 15
ingo.holscher@liu.se

Veerle Bergqvist
013-28 56 40
veerle.bergqvist@liu.se

Teknisk och administrativ personal, bibliotekspersonal

Slave Saveski
011-36 32 62
slave.saveski@liu.se

Ingo Hölscher
013-28 40 15
ingo.holscher@liu.se

Maria Hugo-Lindén
013-28 20 30
maria.hugo-linden@liu.se

SEKO, Facket för Service och Kommunikation

Rosmarie Dahlström
013-28 68 89
rosmarie.dahlstrom@liu.se

Behandling av personuppgifter när du söker jobb hos oss 

När du söker jobb hos oss samtycker du till att dina personuppgifter registreras och behandlas av Linköpings universitet för rekrytering.