Är Linköpings universitet din framtida arbetsplats?

Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Men vi behöver bli fler. Välkommen att söka jobb hos oss!

Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här.

Linköpings universitet är ett av de stora framgångsrika utbildnings- och forskningsuniversiteten i Sverige och enligt internationella rankningar är LiU bland de främsta universiteten i världen. I dag är vi 27 000 studenter och 4 000 medarbetare. Studenterna är bland de mest eftertraktade på arbetsmarknaden.

Vill du bli en del av LiU och bidra till vår fortsatta positiva utveckling präglad av lika villkor, jämställdhet och mångfald? Vi skulle önska att du tar ditt nästa kliv i karriären hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Rektor Helen Dannetun

#viärliu

Fina betyg från medarbetarna

Sussanne Börjeson, professor i omvårdnad

Sussanne Börjeson om att patientens resa genom sjukdom och behandling ska bli så bra som möjligt.

Karl Wennberg, professor i företagsekonomi

Karl Wennberg om entreprenörskap. Vad blir resultatet av företagande? För dem själva och andra?

Patrik Thollander, professor i energisystem

Patrik Thollander om industriell energieffektivitet som kopplar till resurseffektivitet och miljönytta.

Nolltolerans mot kränkningar inom universitetet

Studenter vid Campus Valla, Linköpings universitet

Lika Villkor

På LiU har vi nolltolerans mot kränkningar. Men kränkningar förekommer i hela samhället, universitetet är en del av samhället, och är därmed inte förskonade från det.

Vi arbetar aktivt sedan många år tillbaka för att alla medarbetare och studenter ska behandlas lika och för att motverka alla former av kränkningar. Vi kallar arbetet för Lika Villkor.

Läs mer om Lika Villkor

Ett internationellt universitet

LiU i sociala medier

Bra att veta

Förnyare från början