Välkommen att söka jobb hos oss!

Kunniga och engagerade medarbetare är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Och vi behöver bli fler. Visa/dölj innehåll

Vi söker hela tiden nya, engagerade medarbetare; såväl forskare, doktorander och lärare som teknisk och administrativ personal. Ett framgångsrikt universitet behöver motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga och bidrar till att utveckla universitetet.

Linköpings universitet är ett av de stora framgångsrika utbildnings- och forskningsuniversiteten i Sverige. I dag är vi 35 900 studenter och 4 300 medarbetare. Internationella rankningar visar att vi är bland de främsta universiteten i världen, och våra studenter är hett eftertraktade på arbetsmarknaden.

Vill du bli en del av Linköpings universitet och bidra till att vi fortsätter vår positiva utveckling präglad av lika villkor, jämställdhet och mångfald? Vi skulle önska att du tar ditt nästa kliv i karriären hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Pia Rundgren
HR-direktör

Nolltolerans mot kränkningar inom universitetet Visa/dölj innehåll

En trätrappa i en större byggnad som sammanbinder flera våningsplan.
Magnus Johansson

Lika Villkor

På LiU har vi nolltolerans mot kränkningar. Men kränkningar förekommer i hela samhället, universitetet är en del av samhället, och är därmed inte förskonade från det.

Vi arbetar aktivt sedan många år tillbaka för att alla medarbetare och studenter ska behandlas lika och för att motverka alla former av kränkningar. Vi kallar arbetet för Lika Villkor.

Läs mer om Lika Villkor

Vill du också jobba på Sveriges mest attraktiva myndighet? Visa/dölj innehåll