Är Linköpings universitet din framtida arbetsplats?

Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Men vi behöver bli fler. Välkommen att söka jobb hos oss!

Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här.

Linköpings universitet är ett av de stora framgångsrika utbildnings- och forskningsuniversiteten i Sverige och enligt internationella rankningar är LiU bland de främsta universiteten i världen. I dag är vi 27 000 studenter och 4 000 medarbetare. Studenterna är bland de mest eftertraktade på arbetsmarknaden.

Vill du bli en del av LiU och bidra till vår fortsatta positiva utveckling präglad av lika villkor, jämställdhet och mångfald? Vi skulle önska att du tar ditt nästa kliv i karriären hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Rektor Helen Dannetun

Vi började 1975. Nu fortsätter vi.

Professor Stefan Holmlid

Stefan Holmlid om att förstå och förklara design och estetik i offentliga- och tjänsteorganisationer.

Professor Johanna Rosén

Johanna Rosén om tjusningen i att simulera och tillverka nya material.

Adjungerad professor Ann Josefsson

Ann Josefsson om kvinnor som mår dåligt under graviditeten eller efter förlossningen. Om förväntningar som krockar med verkligheten.

Fina betyg från medarbetarna

Nolltolerans mot kränkningar inom universitetet

Studenter vid Campus Valla, Linköpings universitet

Lika Villkor

På LiU har vi nolltolerans mot kränkningar. Men kränkningar förekommer i hela samhället, universitetet är en del av samhället, och är därmed inte förskonade från det.

Vi arbetar aktivt sedan många år tillbaka för att alla medarbetare och studenter ska behandlas lika och för att motverka alla former av kränkningar. Vi kallar arbetet för Lika Villkor.

Läs mer om Lika Villkor

Ett internationellt universitet

LiU i sociala medier

Bra att veta

Förnyare från början