Stöd LiU

Bli en möjliggörare tillsammans med LiU

För att långsiktigt kunna bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet krävs finansiell styrka. LiU uppnår detta bland annat genom stöd från företag, stiftelser och privatpersoner.

Helen Dannetun, rektor på Linköpings universitet, 2017.
Thor Balkhed

”LiU skapar och utvecklar kontinuerligt utbildningar för att kunna tillgodose samhällets behov av kompetens. Forskningen här drivs av nyfikenhet och vilja att omsätta resultat till nytta. Oavsett om det handlar om ny kunskap som ökar förståelsen för den värld vi lever i eller om det handlar om innovationer som ger möjligheter att agera med nya produkter och tjänster.

Du som läser detta kan göra skillnad genom att stödja den viktiga utbildning och forskning som LiU bedriver. Varje bidrag är betydelsefullt!”

Helen Dannetun, rektor vid Linköpings universitet

Så kan du stödja LiU

Citat av Ingrid Asp

Jag är stolt över att få bidra till avgörande insatser för forskningen. För mig är det en självklarhet att stötta.

Ingrid Asp, en av LiU:s givare

Vi stödjer LiU

LiU:s viktiga givare har möjliggjort fantastiska forskningsresultat. Exemplen är många och vi har ofantligt mycket kvar att upptäcka.

Kontakta oss

Vill du göra skillnad och tillsammans med LiU möjliggöra att forskningen tar nya kliv? Vi lyssnar gärna till dina behov och berättar om hur du kan gå tillväga, om vad pengarna kan användas till, vad skattereglerna säger och om vilka visioner LiU har för framtiden. Välkommen att kontakta oss, så för vi en dialog om vad som passar dig bäst.