Kontakt

Frågor om studier och studentliv?

Möt oss, fysiskt eller digitalt, och få hjälp med allt ifrån val av utbildning till funderingar kring boende. Vi finns här för dig.

Träffa oss!

Möt oss digitalt

Mejla våra studenter

Ett bra sätt att ta reda på mer är att mejla din fråga till fraga@liu.se. Du får svar direkt från studenter som pluggar hos oss. 

Just nu är det vi som svarar på dina frågor

Vendela

Jag pluggar mitt sista år på Civilingenjörs-programmet i Energi - Miljö - Management. Jag kommer från Trollhättan, pluggar nu på campus Valla i Linköping och tycker om att engagera mig i studentlivet. Fråga på om allt du undrar!

Fotografi av Majken

Majken

Jag läser mitt sista år på civilekonomprogrammet. Jag kommer från Skåne, men flyttade till Linköping för att plugga. Mig kan du fråga allt som rör studier, studentliv och hur det är att plugga på Campus Valla.

Fotografi av Helena

Helena

Student

Jag läser andra året på HR-programmet, bor och studerar i Linköping där en vardag aldrig är den andra lik. Mig kan ni fråga om allt vad det innebär med att studera på högskola till att få reda på vad ett studentliv faktiskt innebär.

Fråga på Insta

Följ @linkopings_universitet på Instagram och ha koll. När vi kör frågestund live kan du ställa frågor via meddelanden eller i händelser.

Frågor om antagning och studier

Nyfiken på våra campus?

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Mer information om hur LiU behandlar dina personuppgifter finns i Integritetspolicy vid Linköpings universitet som du hittar på liu.se.
LiUBOT