Frågor om studier och studentliv?

Möt oss, fysiskt eller digitalt, och få hjälp med allt ifrån val av utbildning till funderingar kring boende. Vi finns här för dig.

Ställ dina frågor till våra studenter och studievägledare

Träffa oss!

Möt oss digitalt

Mejla våra studenter

Ett bra sätt att ta reda på mer är att mejla din fråga till fraga@liu.se. Du får svar direkt från studenter som pluggar hos oss. 

Just nu är det vi som svarar på dina frågor

Fotografi av Elliott

Elliott

Student

Jag pluggar just nu en Beteendevetenskaplig grundkurs på Campus Valla. Innan dess läste jag en kandidat i Kommunikation, samhälle och medieproduktion i Norrköping. Mig kan du fråga om hur det är att plugga i Norrköping, Linköping, allt om studentlivet och studier generellt!

Fotografi av Josefin

Josefin

Student

Jag kommer från Västerås och började på plugga Kulturvetenskapsprogrammet för sex år sedan. Därefter fortsatte jag läsa fristående kurser inom Engelska och Media-och kommunikationsvetenskap. Fråga mig om allt som har att göra med att plugga program kontra fristående, studentlivet eller bara för att se hur livet i Linköping kan se ut!

Fotografi av Johanna

Johanna

Student

Jag har gått mina 5 första terminer på Läkarprogrammet på Campus US och kommer till hösten fortsätta utbildningen i studieort Jönköping. Jag har under mina år valt att spendera fritiden med att vara studiesocialt aktiv i olika former.

Fråga mig allt om hur det är att plugga på campus US, att kunna vara studiesocialt aktiv kombinerat med studierna, eller bara hur det är att vara student vid Linköpings Universitet! Jag kommer från Stockholm. 

Följ, lyssna och bläddra

Frågor om antagning och studier

Nyfiken på våra campus?

Kontakta oss

Kontakta Infocenter med dina frågor om studier och universitetet.  

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Mer information om hur LiU behandlar dina personuppgifter finns i Integritetspolicy vid Linköpings universitet som du hittar på liu.se.
LiUBOT