Visa/dölj innehåll

Frågor om studier och studentliv?

Möt oss i olika kanaler och få hjälp med allt ifrån val av utbildning till funderingar kring boende. Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19, erbjuder vi just nu inga fysiska möten med LiU på eller utanför våra campus. Du som är nyfiken på studier vid LiU är välkommen att möta oss digitalt på det sätt som passar dig.
 

Följ och fråga - möt oss digitalt
Visa/dölj innehåll

Träffa LiUs studenter i någon av våra digitala kanaler.

Instagram

@linkopings_universitet kan du följa vad som händer på universitet. Du kan ställa frågor via meddelande eller i stories när vi kör frågestund live med studenter eller studievägledare.

Mail

Vill du fråga en student direkt om ett program eller ämnesområde du är intresserad av? Maila till fraga@liu.se och få svar från en av våra nuvarande studenter.

Webbinarier

Livesänt direkt från Facebook, eller inspelat i lugn och ro när det passar dig? I våra webbinarier diskuterar studenter hur deras vardag vid LiUs olika campus ser ut.

Frågor om antagning och studier
Visa/dölj innehåll

Nyfiken på våra campus?
Visa/dölj innehåll

Träffa oss - kom på mässa, öppet hus eller skugga en student på våra campus 
Visa/dölj innehåll

Kontakta oss
Visa/dölj innehåll


Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Mer information om hur LiU behandlar dina personuppgifter finns i Integritetspolicy vid Linköpings universitet som du hittar på liu.se.