Kontakt

Frågor om studier och studentliv?

Möt oss, fysiskt eller digitalt, och få hjälp med allt ifrån val av utbildning till funderingar kring boende. Vi finns här för dig.

Träffa oss!

Möt oss digitalt

Mejla våra studenter

Ett bra sätt att ta reda på mer är att mejla din fråga till fraga@liu.se. Du får svar direkt från studenter som pluggar hos oss. 

Just nu är det vi som svarar på dina frågor

Fotografi av Alice

Alice

Student

Jag pluggar mitt tredje år på Civilingenjörs-programmet i Kommunikation, transport och samhälle. Jag älskar allt som har med studentliv att göra och mig kan ni fråga om det mesta som rör studier, livet på campus Norrköping och studentlivet.

Fotografi av Elliott

Elliott

Student

Jag pluggar mitt sista år på Kandidat-programmet Kommunikation, samhälle, medieproduktion. Jag kommer från Skåne men bor just nu i Norrköping och är som många på Liu väldigt engagerad i studentlivet och mottagningen.

Fotografi av Helena

Helena

Student

Jag läser andra året på HR-programmet, bor och studerar i Linköping där en vardag aldrig är den andra lik. Mig kan ni fråga om allt vad det innebär med att studera på högskola till att få reda på vad ett studentliv faktiskt innebär.

Fråga på Insta

Följ @linkopings_universitet på Instagram och ha koll. När vi kör frågestund live kan du ställa frågor via meddelanden eller i händelser.

Frågor om antagning och studier

Nyfiken på våra campus?

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Mer information om hur LiU behandlar dina personuppgifter finns i Integritetspolicy vid Linköpings universitet som du hittar på liu.se.
LiUBOT