Centrala presstjänsten vid Linköpings universitet

Presskontakter Visa/dölj innehåll

Är du journalist och söker forskare och andra medarbetare vid Linköpings universitet som kan svara på mediafrågor inom olika ämnen? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!
Presskontakter inom olika områden finns nedan. Presstjänsten nås också via press@liu.se eller växeln 013-28 10 00.

Pressjour under sommaren

Under veckorna 28–31 är pressjouren öppen alla vardagar mellan klockan 9.00 och 13.00. Kontakta press@liu.se eller 013-28 10 00.

Service Visa/dölj innehåll

Ladda ner pressbilder

Sök och ladda ner bilder från Campus, på universitetsledningen, ett urval av forskare och övriga bilder. Bilderna får publiceras fritt men glöm inte att ange fotograf.

Till LiU:s pressbilder

Fråga en expert

Expertsvar är en förmedlingstjänst för journalister för att komma i kontakt med forskare. Expertsvar.se är ett samarbete mellan universiteten, högskolorna och Vetenskapsrådet.

Expertsvar

Pressmeddelanden

Läs pressmeddelanden som skickats ut från Linköpings universitet.

Till LiU:s pressmeddelanden

Expertlista för sommaren Visa/dölj innehåll