Välkommen till LiU skolsamverkan
Visa/dölj innehåll

Linköpings universitet samarbetar med skolor på många olika sätt – allt ifrån att anordna aktiviteter för lärare och elever till att bedriva forskning tillsammans med verksamma i skolan. Följ länkarna nedan för information om vad som kan intressera dig som elev, lärare eller skolledare.

Visa/dölj innehåll

Tema
Visa/dölj innehåll

Aktuellt
Visa/dölj innehåll

Kalendarium
Visa/dölj innehåll

18 september 2019

Skolledarkonferens 2019

kl. 13.00 – 16.30 K1, Kåkenhus, Campus Norrköping

Temat för konferensen är praktiknära forskning och ett vetenskapligt förhållningssätt till den egna praktiken. Ur olika infallsvinklar belyses hur den praktiknära forskningen kan ske i nära samklang med skolornas behov och hur forskning och skola kan samverka. Sista anmälningsdag är den 8 september. Konferensen riktar sig till skol- och bildningschefer, utvecklingsledare, skolledare, rektorer, lärare med utvecklingsuppdrag samt forskare på Linköpings universitet.

Kontakt

3 oktober 2019

Länsstudiedagen 2019 på LiU

kl. 09.00 – 16.30 Campus Valla

I år genomförs Länsstudiedagen den 3 oktober. Här hittar du information om de aktiviteter som ordnas i LiU:s regi. Anmälan är öppen till och med 23 augusti. Länsstudiedagen vänder sig till lärare m fl.

Kontakt

17 oktober 2019

Forum för forskningsbaserad NT-undervisning

17 oktober 2019 kl. 09.00 - 18 oktober 2019 kl. 17.00 Norrköping

Forum för forskningsbaserad NT-undervisning är en konferens för lärare, förskollärare, rektorer, forskare, lärarutbildare m fl som bidrar till att skolans och förskolans undervisning i naturvetenskap och teknik baseras på ämnesdidaktisk forskning.

Verksamhetsförlagd utbildning, VFU
Visa/dölj innehåll

Relaterat innehåll
Visa/dölj innehåll

Föreståndare för LiU Skolsamverkan
Visa/dölj innehåll

Organisation
Visa/dölj innehåll