LiU Alumni

Välkommen till LiU Alumni

Som tidigare LiU-student är du en viktig del av Linköpings universitet. Dina erfarenheter hjälper oss att ge morgondagens studenter bästa tänkbara utbildning. Den kunskap du har med dig bidrar till att bygga det goda samhället och göra världen lite bättre.

Som medlem i LiU Alumni får du inbjudningar till alumniträffar, nyhetsbrev och en prenumeration på LiU magasin, där du kanta del av det som händer på LiU. Medlemskapet kostar ingenting.

110 000 alumner

Med examen från LiU är du i gott sällskap.

100 länder

Våra alumner är bosatta över hela världen.

5500

Så många examineras varje år.

Håll kontakten med LiU

Fortsätt utvecklas med LiU

Om alumniverksamheten

Kända alumner och företag

Årets alumn

Nyheter om och för alumner

Vallastaden

Linköping Europas mest innovativa stad – LiU spelar viktig roll

Linköping har som första svenska stad utsetts till Europas mest innovativa stad av EU-kommissionen. Linköpings universitet har på många sätt varit en viktig del i framgången.

Nixon − med rätt att bryta sig in

Han har jobbat över hela världen med att hitta svagheter i datanätverk som borde vara idiotsäkra. Och jagat fram hackers så att de kan lagföras. Årets alumn Leif Nixon står redo att hugga i mot cyberattacker och dataintrång.

En person sitter i ett konferensrum.

Hennes passion – få fler att brinna för hållbarhet

Amanda Borneke hjälper byggföretag att klimatbanta och har blivit branschens egen hållbarhetsprofil. Årets alumn 2023 drivs av när det är tufft och lite uppförsbacke och vägrar se något som omöjligt.

Tidningen för alumner

Kontakta LiU Alumni