LiU Alumni

Välkommen till LiU Alumni

Som tidigare LiU-student är du en viktig del av Linköpings universitet. Dina erfarenheter hjälper oss att ge morgondagens studenter bästa tänkbara utbildning. Den kunskap du har med dig bidrar till att bygga det goda samhället och göra världen lite bättre.

Som medlem i LiU Alumni får du inbjudningar till alumniträffar, nyhetsbrev och en prenumeration på LiU magasin, där du kanta del av det som händer på LiU. Medlemskapet kostar ingenting.

110 000 alumner

Med examen från LiU är du i gott sällskap.

100 länder

Våra alumner är bosatta över hela världen.

5500

Så många examineras varje år.

Håll kontakten med LiU

Fortsätt utvecklas med LiU

Om alumniverksamheten

Kända alumner och framgångsrika företag

Årets alumn

Nyheter om och för alumner

Studentsångare tågar på Valborg

Valborgstradition fyller 50 år

På valborgsmässoafton blir det som traditionen bjuder, vårsånger, vårtal och mösspåtagning med manskören Linköpings Studentsångare på Borggården utanför Linköpings slott. I år firar traditionen 50-årsjubileum.

Porträtt på två tjejer som kramar varandra

Spex-SM i Linköping för första gången

I maj arrangeras SM i studentspex i Linköping för första gången. Holgerspexet och Linköpings Studentspex, universitetets två spexföreningar, laddar för tävlingen med ett gemensamt bidrag.

Man som står i en matbutik

Edvin pausade studierna och startade obemannad matbutikskedja

Edvin Johansson pausade studierna på civilingenjörsprogrammet i Industriell ekonomi för att starta AutoMat, en obemannad matbutikskedja. Nu är han tillbaka på campus med sin hittills största butik – belägen mitt i det myllrande studentlivet.

Tidningen för alumner

Kontakta LiU Alumni