Kompetensutveckla dig vid LiU - för det livslånga lärandet

Linköpings universitet är ett utmärkt alternativ för dig som vill utveckla din kompetens.
Vi erbjuder både kostnadsfri utbildning och uppdragsutbildning.

Har du redan ett jobb men vill studera vid sidan om arbetet eller gå en kurs på arbetstid? Är du arbetslös men vill studera för att öka dina chanser att komma in på arbetsmarknaden? Har du redan en examen och vill vidareutbilda dig för att ta nya steg i din karriär?
Vi har ett utbud av skräddarsydda eller öppna uppdragsutbildningar som din arbetsgivare eller organisation beställer av oss, men också kostnadsfria kurser och program som du kan söka till. 

Våra uppdragsutbildningarVisa/dölj innehåll

LiU erbjuder både öppna och skräddarsydda uppdragsutbildningar.

En öppen uppdragsutbildning kan deltagare anmäla sig till oberoende av vilken organisation de tillhör. En skräddarsydd utbildning utformar vi på LiU tillsammans med uppdragsgivaren, den är alltså specialanpassad för den beställande verksamhetens unika behov. Välkommen att kontakta oss med er förfrågan!

Om uppdragsutbildning vid LiUVisa/dölj innehåll

NyheterVisa/dölj innehåll

Våra ordinarie kurser och programVisa/dölj innehåll

Vid LiU finns flertalet kurser och även några program som ges på halvfart, kvartsfart eller på distans. Det innebär att du som jobbar skulle kunna läsa en utbildning vid sidan av ditt arbete. Kurser och program inom det ordinarie utbildningsutbudet är kostnadsfria och ger akademiska poäng. 

För att komma in måste du ha minst grundläggande behörighet. För en del utbildningar gäller särskild behörighet men du kan också ansöka om prövning om reell kompetens.