Kompetensutveckla dig vid LiU - för det livslånga lärandet
Visa/dölj innehåll

Linköpings universitet är ett utmärkt alternativ för dig som vill utveckla din kompetens.
Vi erbjuder både kostnadsfri utbildning och uppdragsutbildning.

Har du redan ett jobb men vill studera vid sidan om arbetet eller gå en kurs på arbetstid? Är du arbetslös men vill studera för att öka dina chanser att komma in på arbetsmarknaden? Har du redan en examen och vill vidareutbilda dig för att ta nya steg i din karriär?
Vi har ett utbud av kostnadsfria kurser och program som du kan söka till, men också skräddarsydda eller öppna uppdragsutbildningar som din arbetsgivare eller organisation beställer av oss. 

Våra uppdragsutbildningar
Visa/dölj innehåll

LiU:s uppdragsutbildningar kan vara öppna eller skräddarsydda. En öppen uppdragsutbildning kan du anmäla dig till oberoende av vilken organisation du tillhör. En skräddarsydd utbildning utformar vi tillsammans med uppdragsgivaren, den är alltså specialanpassad för dina och organisationens behov. 

Nedan finner du alla våra öppna och skräddarsydda uppdragsutbildningar samt kontaktuppgifter. 

Nyheter om uppdragsutbildning
Visa/dölj innehåll

Våra ordinarie kurser och program
Visa/dölj innehåll

Vid LiU finns flertalet kurser och även några program som ges på halvfart, kvartsfart eller på distans. Det innebär att du som jobbar skulle kunna läsa en utbildning vid sidan av ditt arbete. Kurser och program inom det ordinarie utbildningsutbudet är kostnadsfria och ger akademiska poäng. 

För att komma in måste du ha minst grundläggande behörighet. För en del utbildningar gäller särskild behörighet men du kan också ansöka om prövning om reell kompetens.