Här finns praktisk information till dig som ska vara utställare på konferensen Framtidens skadeplats.

Utställningsyta

Vi använder KMC:s stora övningshall (Rom) för montrar. Monteryta har tilldelats efter önskemål och möjligheter. I Rom kommer det även serveras fika och kaffe under utställningstiderna och lunch i programmet.

Utrustning

Högre ståbord och lägre arbetsbord finns att tillgå. Stolar finns om så önskas. Mattor och vik/monterväggar finns ej. Ett mindre antal mobila TV-skärmar finns, och har bokats enligt önskemål i anmälningsformuläret.

Vanlig 240v ström finns – meddela om ni behöver många uttag och inte har egna grendosor. Trefas finns att tillgå. Egen kabel krävs.

Avgift

Konferensen är avgiftsfri att delta i. Ingen avgift tillkommer för monteryta.

Anmälan

De personer som ska vara med som utställare anmäler sig som vanliga konferensdeltagare: Anmälan stängt

Iordningställande

Rom kommer vara tillgänglig för er utställare från och med kl. 13:00 den 19/4 så att ni kan lasta in och ställa i ordning era monterytor innan konferensdagen. Det finns en hangarport som kan användas för att lasta in utrustning (ca 4 meter bred). Utställare som har monteryta vid hangarportarna kan behöva vänta med att ställa i ordning till dess att alla utställare har lastat in sin utrustning.

För att köra in på området krävs inpassering i grind. Kontaktuppgifter för detta kommer separat inför dagen.

Tider

Se program på konferenshemsidan för tider.

Hitta till KMC och parkering

Med bil åker man Lambohovsleden och svänger av i Slestadsrondellen mot Räddningstjänsten. Fortsätt cirka 200 meter och sedan vänster. En allmän betalparkering med biljettlös parkeringsautomat finns utanför huset. Ladda gärna ned appen MobilPark via AppStore eller Google Play och skapa ett konto innan ditt besök. Parkeringsområdet kallas Valla Universitet och zonkoden utanför KMC är 6205. Läs mer på Aimopark.se 
OBS! På grusparkeringen är endast parkering utmed långsidorna tillåten, de som står i mitten bötfälls.
Om parkeringen är full finns möjlighet att stå i det närbelägna parkeringshuset Flustret eller parkeringshuset Aurora. Här kan du se fler parkeringar i området.

Placering av monterytor