Krister Hultberg

GoIF Tjalve och OK Kolmården. Är verksamhetschef inom LiU Elitidrott och styr verksamheten inom orientering och löpning. Han är landslagsledare inom mångkamp och springer själv orientering. Krister styr det övergripande arbetet från kontoret i Norrköping samt leder vissa träningar parallellt med undervisning inom biologi och kemi.

Kontakt: +46 768 31 34 59

Michael Wehlin

Södertälje-Nykvarn Orientering, VM-medaljör. Under 80- och 90-talen en av världens säkraste budkavlelöpare och grundlade många segrar i IFK Södertälje. Han utsågs till "Alla tiders SM-orienterare" med flest SM-medaljer genom tiderna. Michael ordnar orienteringsträningar och ritar kartor till LiU Elitidrott. 

Kontakt: +46 702 68 58 35

Fredrik Johansson

IFK Växjö. Fortfarande svensk landslagslöpare med fem raka SM-medaljer på 3000 meter hinder samt ett halvdussin starter i Finnkampen. Fredrik jobbar med fysträning i Linköping parallellt med sitt arbete som civilingenjör. 

Kontakt: +46 704 77 96 64

Per Carlborg

Linköpings OK, doktorand och elitorienterare som var medlem i LiU Elitidrott under starten 2007. Per är doktorand och bedriver forskning parallellt med sitt uppdrag i LiU Elitidrott. 

Kontakt: +46 737 32 40 71

Professor Jan Lundgren

Linköpings OK. Chef för LiU Elitidrott med budget- och personalansvar. LiU Elitidrott ingår i avdelningen Kommunikations- och transportsystem vid ITN i Norrköping där Jan Lundgren är avdelningschef.

Kontakt: +46 11 36 31 87

 

LiU Elitidrotts styrgrupp:

Jan Lundgren, LiU Elitidrott

Krister Hultberg, LiU Elitidrott

Judith Lind, Filosofiska fakulteten

Anette Philipsson, Medicinska fakulteten

Jonas Detterfelt, Tekniska högskolan

Helena Loborg, Utbildningsvetenskap

Jan Axelsson, rektorskansliet