Linköpings universitet deltar på de stora nationella utbildningsmässorna runtom i Sverige. På mässorna kan du besöka oss i vår monter, inspireras av våra utbildningar och ställa frågor till våra studenter och studievägledare.

Kommande mässor

6 mars 2024

Öppet hus på Campus Norrköping

kl. 12.30 – 16.00 Täppan, Campus Norrköping

Välkommen på Öppet hus på Campus Norrköping. Studenter och studievägledare finns på plats för att svara på dina frågor. Här får du chansen att lyssna på seminarier, prata med studenter, fråga om utbildningar och gå olika tematiska spår för att se mer vad som händer på Campus Norrköping.

9 mars 2024

Öppet hus på Campus Valla och Campus US

kl. 10.00 – 15.00 Studenthuset Campus Valla och Clinicum, Campus US

Välkommen på Öppet hus på Campus Valla och Campus US i Linköping. Studenter och studievägledare finns på plats för att svara på dina frågor. Här får du chansen att lyssna på seminarier, prata med studenter, fråga om utbildningar och gå på rundvandringar på våra campusområden.

15 mars 2024

kl. 09.00 – 10.00 Zoom

Funderar du på att söka en utbildning till hösten? Eller har du andra frågor och behöver vägledning? Vi bjuder in till kortare samtal via digital drop in. Klicka på länken för mötet och du kommer till ett väntrum. Därifrån släpper vi in i mötesrummet i turordning. Hinner vi inte hjälpa alla i kön meddelar vi det och ber dig återkomma nästa drop in eller boka en samtalstid.

18 mars 2024

22 mars 2024

25 mars 2024

5 april 2024

8 april 2024

12 april 2024

15 april 2024

Allmän studievägledning

Fråga, utforska och förbered dig!