Skugga en student

Vill du veta hur det är att vara student vid Linköpings universitet? Då kan du få "skugga" en student och följa med på föreläsningar, lektioner, grupparbeten eller laborationer, beroende på vad som står på schemat.

Infocenter, Studenthuset 20190821 Foto Magnus Johansson

Att skugga en student är ett bra tillfälle att uppleva miljön på våra campus och kunna ställa frågor om hur det är att studera vid Linköpings universitet.

Hur gör jag?

En skuggning tar ca en halvdag och vi gör vårt bästa för att förmedla kontakt med en student från den utbildningen som tar emot dig. Du och studenten kommer tillsammans överens om en för- eller eftermiddag som passar er båda. Du ansvarar själv för resa och boende. Universitetet bjuder dig och LiU-studenten på lunch. Stäm av med din kontaktstudent som kan ge dig tips utifrån dina önskemål.

Anmäl ditt intresse

När du kopplats ihop med en skuggfadder kommer ni tillsammans överens om ett datum då du kan besöka universitetet. Tänk på att det kan vara svårt att ordna besök med kort varsel. Du kommer sedan att bli kontaktad av din skuggfadder. Beroende på hur stort intresset är kan tiden innan du får svar variera något.

Anmälningsmöjligheten för våren 2022 är nu stängd. Information om kommande skuggningsperioder publiceras på denna sidan inom kort.

Våra utbildningar Visa/dölj innehåll

Öppet hus på våra campus Visa/dölj innehåll

Taggar Visa/dölj innehåll