Träffa LiU på öppet hus

Vill du veta mer om hur det är plugga på LiU? Passa på att träffa oss under öppet hus på Campus Valla och Campus Norrköping.

Utbildningskataloger och webb i all ära. Men vi vet också att många vill se studiemiljön på plats, träffa andra studenter, lyssna på inspirerande föreläsningar och få tillfälle att laborera och orientera sig på ”sitt” framtida universitet. Därför erbjuder vi varje vår besöksdagar då vi håller öppet hus på två av LiUs campus.

På öppet hus får du en överblick av våra utbildningar och en inblick i många intressanta ämnesområden. Studenter och studievägledare finns på plats för att svara på frågor och du får chansen att delta i flera olika aktiviteter och tävlingar. Oavsett om du redan vet precis vilket program du ska söka, eller funderar över om universitetsstudier är något för dig, är det här ett bra tillfälle att få en känsla för studentlivet på LiU och inspiration till din framtida karriär.

Är ni flera som kommer tillsammans? Förbered er gärna inför besöket och planera vilka programpunkter ni vill delta i, så att ni får ut maximalt av dagen.

Öppet hus våren 2019

Campus Valla, Linköping: 5 februari