Träffa LiU på öppet hus

Vill du veta mer om hur det är plugga på LiU? Passa på att träffa oss under öppet hus på Campus Valla och Campus Norrköping.

Utbildningskataloger och webb i all ära. Men vi vet också att många vill se studiemiljön på plats, träffa andra studenter, lyssna på inspirerande föreläsningar och få tillfälle att laborera och orientera sig på ”sitt” framtida universitet. Därför erbjuder vi varje vår besöksdagar då vi håller öppet hus på två av LiUs campus.

På öppet hus får du en överblick av våra utbildningar och en inblick i många intressanta ämnesområden. Studenter och studievägledare finns på plats för att svara på frågor och du får chansen att delta i flera olika aktiviteter. Oavsett om du redan vet precis vilket program du ska söka, eller funderar över om universitetsstudier är något för dig, är det här ett bra tillfälle att få en känsla för studentlivet på LiU och inspiration till din framtida karriär.

Är ni flera som kommer tillsammans? Förbered er gärna inför besöket och planera vilka programpunkter ni vill delta i, så att ni får ut maximalt av dagen. Kommer ni en större grupp ser vi gärna att ni anmäler er i förväg.

Anmälan för skolklasser

Du är givetvis välkommen till öppet hus även om inte din skola organiserar ett besök! Kommer du själv eller med ett par vänner behöver du inte anmäla dig innan.

Öppet hus våren 2019

Campus Valla, Linköping: 5 februari kl. 12.30-16.00

Campus Norrköping: 7 mars kl. 12.30-16.00

Program 2019

Norrköping, 7 mars

Täppan, campus Norrköping

Mässtorg
kl. 12.30-16.00 i Täppan

På mässtorget träffar du studenter från olika program inom alla våra ämnesområden. Ställ dina frågor om hur det är på utbildningen du är intresserad av, vad man blir sen och vad man egentligen gör om dagarna som student. I flera av montrarna kan du se eller själv prova på olika saker som används under våra utbildningar. På plats finns också våra studievägledare som hjälper dig med frågor om ansökningsprocessen,behörighet, examen eller tips om hur du väljer rätt utbildning för dig.

Rundvandring
kl. 13, 14 och 15 med utgångspunkt från Täppan.

Är du nyfiken på hur studiemiljöerna ser ut, var dina klassrum kommer ligga och var du och dina nya vänner kanske kommer hänga och fika? Följ med två av våra studenter som visar dig runt på vårt fantastiskt vackra campus.

Seminarieprogram
kl 12.30-16.00 i Täppan

Ingen vet bättre hur det faktiskt är att plugga på LiU än våra studenter. På våra seminarier berättar de om studieupplevelsen från sitt perspektiv.

• Roligt studentliv och en säker framtid.
    Hör våra studenter berätta om sina erfarenheter i en studentpanel.
  • Med universitetet ut i världen.
    Ta chansen att träffa Staffan, en student som har berikat sin utbildning med utbyten i Spanien.
  • Designa din egen utbildning.
    Lyssna på Ebba, som har valt att skräddarsy sin utbildning med fristående kurser.

Kartor och information

Kontaktuppgifter för blivande studenter