Träffa LiU på öppet hus

Vill du veta mer om hur det är plugga på LiU? Passa på att träffa oss under öppet hus på Campus Valla och Campus Norrköping.

Utbildningskataloger och webb i all ära. Men vi vet också att många vill se studiemiljön på plats, träffa andra studenter, lyssna på inspirerande föreläsningar och få tillfälle att laborera och orientera sig på ”sitt” framtida universitet. Därför erbjuder vi varje vår besöksdagar då vi håller öppet hus på två av LiUs campus.

På öppet hus får du en överblick av våra utbildningar och en inblick i många intressanta ämnesområden. Studenter och studievägledare finns på plats för att svara på frågor och du får chansen att delta i flera olika aktiviteter och tävlingar. Oavsett om du redan vet precis vilket program du ska söka, eller funderar över om universitetsstudier är något för dig, är det här ett bra tillfälle att få en känsla för studentlivet på LiU och inspiration till din framtida karriär.

Är ni flera som kommer tillsammans? Förbered er gärna inför besöket och planera vilka programpunkter ni vill delta i, så att ni får ut maximalt av dagen.

Öppet hus våren 2019

Campus Valla, Linköping: 5 februari kl. 12.30-16.00

Campus Norrköping: 7 mars kl. 12.30-16.00

Program 2019

Linköping, 5 februari

kl. 12.30-16.00

• Roligt studentliv och en säker framtid. Hör våra studenter berätta om sina erfarenheter i en studentpanel.
  • Det fantastiskt viktiga läraryrket. Här får du veta mer om en utbildning som garanterar dig jobb och egen utveckling.
  • Hur är det att vara student på lärarutbildningen? Våra studenter berättar mer.
  • Från noll koll till programmerare. Vera Antonov hade en dröm, ett eget företag, och valde att studera för att bli en bättre entreprenör. Lyssna på hennes berättelse och tankar om varför en utbildning inom data är framtiden.
  • Med universitetet ut i världen. Ta chansen att träffa studenterna Annie och Staffan som har berikat sin utbildning med utbyten i Indien och Spanien.
  • Universitetet och arbetslivet. Lyssna på och ställ frågor till en av våra alumner.

Norrköping, 7 mars

kl. 12.30-16.00

• Med universitetet ut i världen. Ta chansen att träffa studenterna Annie och Staffan som har berikat sin utbildning med utbyten i Indien och Spanien.

Programmet uppdateras kontinuerligt till januari 2019.

Kartor och information

Kontaktuppgifter för blivande studenter