Träffa LiU på Öppet hus

Vill du veta mer om hur det är plugga på LiU? Passa på att träffa oss under Öppet hus på Campus Valla, Campus Universitetssjukhuset och Campus Norrköping.

Foto Thor BalkhedUtbildningskataloger och webb i all ära. Men vi vet också att många vill se studiemiljön på plats, träffa andra studenter, lyssna på inspirerande föreläsningar och få tillfälle att laborera och orientera sig på ”sitt” framtida universitet. Därför erbjuder vi varje vår besöksdagar då vi håller öppet hus på två av LiUs campus.

På Öppet hus får du en överblick av våra utbildningar och en inblick i många intressanta ämnesområden. Studenter och studievägledare finns på plats för att svara på frågor och du får chansen att delta i flera olika aktiviteter. Oavsett om du redan vet precis vilket program du ska söka, eller funderar över om universitetsstudier är något för dig, är det här ett bra tillfälle att få en känsla för studentlivet på LiU och inspiration till din framtida karriär.

Kommande datum
Visa/dölj innehåll

Välkommen till Öppet hus våren 2020!

Öppet hus på Campus Valla

Vill du veta mer om våra utbildningar i Linköping? Kom på Öppet hus där du får träffa studenter och studievägledare, och uppleva universitetet på plats.

Börjar 05 februari 2020 kl. 12.30
Slutar 05 februari 2020 kl. 16.00
Plats Campus Valla, Linköping

Öppet hus på Campus Valla

Börjar 03 mars 2020 kl. 17.00
Slutar 03 mars 2020 kl. 19.30
Plats Campus Valla

Öppet hus på Campus US

Vill du veta mer om våra utbildningar inom medicin och vård? Kom på Öppet hus där du får träffa studenter och studievägledare, och uppleva universitetet på plats.

Börjar 03 mars 2020 kl. 17.00
Slutar 03 mars 2020 kl. 19.30
Plats Campus Universitetssjukhuset

Öppet hus på Campus Norrköping

Vill du veta mer om våra utbildningar i Norrköping? Kom på Öppet hus där du får träffa studenter och studievägledare, och uppleva universitetet på plats.

Börjar 19 mars 2020 kl. 12.30
Slutar 19 mars 2020 kl. 16.00
Plats Campus Norrköping

Seminarier
Visa/dölj innehåll

Nyfiken på vad ett seminarium kan innehålla på Öppet hus? Här är inspelningar från sex tidigare seminarier i Linköping.

Roligt studentliv och en säker framtid

Hur är det att plugga på LiU, och hur väljer man utbildning? Hör våra studenter berätta om sina erfarenheter i en studentpanel.

Designa din egen utbildning

Lyssna på Ebba, som har valt att skräddarsy sin utbildning med fristående kurser

Från noll koll till programmerare

Vera Antonov hade en dröm, ett eget företag, och valde att studera för att bli en bättre entreprenör. Lyssna på hennes berättelse och tankar om varför en utbildning inom data är framtiden.

Vad ska jag ha det här till?

Elin har alltid haft som mål att det hon gör ska vara något som gynnar fler än bara henne själv, gärna göra hela vår planet en tjänst. Hör henne berätta hur hennes utbildning i Maskinteknik är rätt väg att nå det målet.

Ekonomi, juridik och politik

Studenter berättar hur det är att läsa till Civilekonom, Affärsjurist samt Politices kandidat.

Teknik eller ekonomi? Båda!

Filip var intresserad av flera olika saker och hade svårt att välja rätt program. Till slut föll valet på Industriell ekonomi och här trivs han som fisken i vattnet. Hör Filip berätta om hur han fick ut det bästa av flera världar.

Kartor och information

Fler sätt att upptäcka LiU