Kalasmottagningen

Sveriges största evenemang för nya studenter!

Är du redo att fira ditt nya liv som student? Kalasmottagningen är finalen när Linköpings universitet (LiU) välkomnar alla nya studenter. Upplev kalaset och träffa dina nya vänner! Kalasmottagningen är ett arrangemang som LiU genomför tillsammans med Linköpings kommun, Norrköpings kommun och Region Östergötland.

Kalasmottagningen 2023

Den 6 september var det äntligen dags för Kalasmottagningen igen. Kalas är ett event med fritt inträde för alla studenter vid Linköpings universitet. Syftet är att välkomna nya studenter till LiU, men självklart är alla studenter välkomna - oavsett om du är ny eller gammal.

Evenemang i två delar

Kalasmottagningen är uppdelad i två delar: först en stor myllrande mässa där företag, föreningar och andra organisationer väntar på att möta dig och därefter en festivalkväll laddad med en massa olika aktiviteter och som final färgsprakande uppträdanden på mottagningens stora scen!

Pressfoto på Hanna Ferm
Hanna Ferm avslutade hela Kalas 2023!

Hanna Ferm var kvällens huvudakt vid Kalas 2023

Vad är grejen med Kalasmottagningen?

1

Kalas är finalen på välkomstperioden och en hejdundrande high-five när du går in i ditt nya liv som LiU-student. 

2

Du får möta studentföreningar och andra som jobbar för en bättre och roligare studietid för dig. 

3

Du får ett gyllene tillfälle att lära känna universitetsstäderna, regionen och olika aktörer här på ett enkelt och koncentrerat sätt!

Kalas i sociala medier

Samarbetspartner

Logotyp Region Östergötland.

Logotyp för Linköpings kommun