Kalasmottagningen - Sveriges största evenemang för nya studenter!Visa/dölj innehåll

Är du redo att fira ditt nya liv som student? Kalasmottagningen är finalen när Linköpings universitet (LiU) välkomnar alla nya studenter. Upplev kalaset och träffa dina nya vänner! Kalasmottagningen är ett arrangemang som LiU genomför tillsammans med Linköpings kommun, Norrköpings kommun och Region Östergötland.

Tänk om! Det kommer bli kalas.Visa/dölj innehåll

Även i år blir Kalasmottningen digital. Det blir en direktsänd show med högt tempo, ledd av välkänd programledare. I livestudion varvas tävlingar, musik och besök av föreningar och regions- och universitetsaktörer, med livsnödvändig fakta för LiU-studenter. Vart går jag om jag blir sjuk? Vad är det för skum kebabsås som serveras? Varför sjunger alla stad i ljus? 

Vi öppnar terminen med ett brak! Samla dina studentvänner, i lagom stor och socialt distanserad skara förstås, och delta digitalt på Kalas. Tävla om priser genom att följa ledtrådarna i programmet - massor av priser delas ut! Vi ses 8 september!

KalasshowenVisa/dölj innehåll

Kalasmottagningen 2020

Här är Kalasshowen, den digitala versionen av Kalasmottagningen, under ledning av Henrik Johnsson och spelningen med Tjuvjakt på HG. Från den 2 september 2020.

Kalas i sociala medierVisa/dölj innehåll

@kalasmottagningen på Instagram

SamarbetspartnerVisa/dölj innehåll

Logotyp Region Östergötland.

KontaktVisa/dölj innehåll