Kalasmottagningen - Sveriges största evenemang för nya studenter!
Visa/dölj innehåll

Är du redo att fira ditt nya liv som student? Kalasmottagningen är finalen när Linköpings universitet (LiU) välkomnar alla nya studenter. Upplev kalaset, träffa dina nya vänner och besök den stora förenings- och företagsmässan. Kvällen avslutas med en fartfylld konsert!

Visa/dölj innehåll

Bli en Kalaspuff!

Nu söker vi puffar för en rad olika positioner i arbetet för ett fantastiskt Kalas. Var med och jobba! Det är inte bara väldigt roligt, utan ger också fina förmåner!

Hej, företag! Anmälan är öppen!

På Kalasdagen hålls mässtorg för LiU:s föreningar och företag i regionen, som får chansen att presentera sin verksamhet för de tusentals studenter som besöker Kalas. Passa på att utöka nätverket, informera om vad ni gör och kanske hitta framtida medarbetare?

Visa/dölj innehåll

Häftigt att det är så mycket folk och företag överallt. Det är svinkul!

Julia, ny student förra året

Det här är Kalas

Fler än 8000 studenter besökte Kalasmottagningen i SAAB Arena den 5 september 2018. Kvällen avslutades med starka framträdanden av Markus Krunegård och Timbuktu & Damn!

Nytt studenthus - Kalasmottagningen kommer hem!
Visa/dölj innehåll

Studenthuset, gestaltningsbild från arkitekt
Studenthuset. Illustration: White Arkitekter.

Invigning + mottagning = sant!

I augusti slår äntligen portarna upp till det nya Studenthuset! Då kommer Kalasmottagningen hem till universitetet och Campus Valla efter fjorton raka år i den stora evenemangsarenan i Linköping. 

Följ Kalas i sociala medier
Visa/dölj innehåll