Kalasmottagningen - Sveriges största evenemang för nya studenter!Visa/dölj innehåll

Är du redo att fira ditt nya liv som student? Kalasmottagningen är finalen när Linköpings universitet (LiU) välkomnar alla nya studenter. Upplev kalaset och träffa dina nya vänner!

Tänk om! Det kommer bli kalas.Visa/dölj innehåll

I år blir Kalasmottningen digital. Det blir en direktsänd show med högt tempo, ledd av välkända programledare. I livestudion varvas tävlingar, musik och besök av föreningar och regions- och universitetsaktörer, med livsnödvändig fakta för LiU-studenter. Vart går jag om jag blir sjuk? Vad är det för skum kebabsås som serveras? Varför sjunger alla stad i ljus hela tiden? Och vad finns det egentligen för matlåde-stereotyper?

Då de större evenemangen i höst är inställda välkomnar vi alla LiU-studenter! Vi råder bot på all deppighet och öppnar terminen med ett brak! Samla dina studentvänner, i lagom stor och socialt distanserad skara förstås, och delta digitalt på Kalas. Tävla om priser genom att följa ledtrådarna i programmet - massor av priser delas ut! Vinn allt från cyklar och espressomaskiner till matkassar och kravallbiljetter. Vi ses 2 september!

KalasshowenVisa/dölj innehåll

Kalasmottagningen 2020

Här är Kalasshowen, den digitala versionen av Kalasmottagningen, under ledning av Henrik Johnsson och spelningen med Tjuvjakt på HG. Från den 2 september.

ArtisterVisa/dölj innehåll

Tjuvjakt
Tjuvjakt

Tjuvjakt spelade på Kalas

Inga mindre än Tjuvjakt uppträdde på årets Kalas!

Kalasmottagningen avslutades med en spelning av Tjuvjakt. Spelningen sändes live digitalt, med en liten publik på plats på HG.

Senaste nytt från KalasVisa/dölj innehåll

Kalas i sociala medierVisa/dölj innehåll

@kalasmottagningen på Instagram