Ledarskap för verksamhetsutveckling, 7.5 hp

HT 2024, Kvartsfart, Ortsoberoende

Stängd för sen anmälan

Vill du ta ditt ledarskap till nästa nivå och vara den som driver framgångsrika förändring inom din organisation? Då är kursen "Ledarskap för verksamhetsutveckling" det perfekta steget för dig. Vi vet att det krävs mer än bara traditionella ledarskapsmetoder för att åstadkomma förbättringar i organisationer som blir hållbara. Det handlar om att kombinera moderna teorier med praktiska verktyg för att skapa verklig framgång.

Genom vår kurs kommer du att få kunskap och färdigheter för att inte bara identifiera förbättringsområden, utan också kreativt utveckla strategier för genomförande. Vi fokuserar på att engagera dina medarbetare och säkerställa en hållbar förändring som verkligen gör skillnad.

Tillsammans utforskar vi hur effektivt ledarskap kan bidra till mer hållbara organisatoriska förändringar och öka medarbetarnas engagemang. Genom föreläsningar, diskussioner och fallstudier kommer du att lära dig att navigera i dagens snabbrörliga och komplexa organisationer - helt på distans!

Vår kurs ger dig en översiktlig kunskap om modernt ledarskap och de verktyg och metoder som krävs för att lyckas i en ständigt föränderlig organisatorisk miljö. Vi fokuserar på att utveckla din förståelse för ledarskapets dynamik, nödvändiga kompetenser, digitaliseringens roll i utvecklingen, kundinvolvering och datadrivna beslut.

Det handlar inte bara om att introducera förändringar, utan om att driva utveckling  på ett sätt som skapar värde, driver innovation och svarar mot kundernas behov. Vår kurs konkretiserar frågor om vilka vägar som är möjliga och hur du som ledare kan planera, genomföra och följa upp initiativ för att förbättra verksamheten.

Allt detta får du utan att behöva lämna ditt hem eller kontor. 

Oavsett om du redan är erfaren som chef eller ledare för verksamhetsutveckling, eller om du är ny inom området, är vår kurs utformad för att passa dina behov och låta dig lära och växa på dina egna villkor. Ta det smarta steget och skaffa dig de verktyg och möjligheter som behövs för att leda din organisation mot framgång. Anmäl dig redan idag!

Gör ett val för framtiden

En unik examen