IAS vetenskapliga symposium

Varje år anordnar IAS att forskningssymposium där forskare vid IAS och inbjudna gäster presenterar sin forskning och diskuterar frågor av relevans för IAS olika forskningsområden.

Årets symposium genomfördes den 29-30 maj på Villa Fridhem tillsammans med inbjudna gäster, bland dem Peter Bearman från Columbia University, New York, och Balázs Vedres från Central European University, Budapest.

Peter Bearman

Peter Bearman inleder 2018 års vetenskapliga symposium.

Satu Helske presenterar sin forskning om svenska politiska kandidaters livshistoria.

Skarpa hjärnor samlade runt middagsbordet. På bilden syns bl a Peter Hedström och Peter Bearman.

Intensiva diskussioner under minglet på symposiet.

Intensiva diskussioner under minglet på symposiet

Fika med kaffe och bulle

Hämtar lite ny energi.

Läs mer om IAS