Uppdragsutbildningar som är en arbetsmarknadsutbildning

Linköpings universitet erbjuder uppdragsutbildningarna "Korta vägen" och "Snabbspår" till dig med utländsk bakgrund. De kan förbereda dig som snabbt vill ta dig in på den svenska arbetsmarknaden, eller som vill studera vidare på universitet.

Korta vägen

Korta vägen är en utbildning som syftar till att erbjuda en snabbare väg till arbetsmarknaden eller fortsatta studier för utländska akademiker.

Snabbspår

Tillsammans med Arbetsförmedlingen erbjuder LiU kurser som en del i Snabbspår – en satsning för att ge nyanlända möjlighet att utbilda sig till ett yrke som efterfrågas på arbetsmarknaden.

Jag tycker att korta vägen är bra. Jag har lärt mig mycket svenska, både grammatik och ökat mitt ordförråd med särskilt fokus på uttalet. Jag tycker att det är bra att vi har ett högt tempo här på utbildningen.
Poonam Chaudhary, Övertandläkare i ortodonti

Arbetsmarknadsutbildning Visa/dölj innehåll