EGOV2022

Campus Valla, höstlöv
Charlotte Perhammar

Nästa år genomförs konferensen EGOV2022 den 6-8 september 2022 på Linköpings universitet.

Fokus för konferensen är digitalisering inom den offentliga sektorn. Teman som berörs handlar bland annat om hur vi utvecklar digitala tjänster, skapar mera öppna och demokratiska samhällen och offentliga organisationer, hur vi kan skapa deltagande och förstå utveckling och användning av sociala medier och samhällets omvandling i en digital era. Vidare så finns också ett intresse för hur policyer, smarta städer och innovation växer fram.

Call for papers

Flera typer av bidrag välkomnas till konferensen med allt från färdigutvecklade forskningsbidrag, via rapportering av pågående forskning, till mera av skisser (postrar). Vi välkomnar fler- och tvärvetenskapliga ansatser.

Arrangörer

EGOV2022 arrangeras av arbetsgruppen IFIP WG 8.5 i samarbete med Digital Government Society (DGS). DGS är en global, tvärvetenskaplig organisation av forskare och praktiker som är intresserade av utvecklingen och effekterna av digitalisering av den offentliga sektorn.

Lokala arrangörer och värdar är: Linköpings universitet, Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling, Avdelningen för informationssystem och digitalisering. 
 
En bus i turkos färg med Linköpings universitet logotyp
GORAN BILLESON

EGOV2022

6-8 september 2022

Linköpings universitet är nästa år värd för konferensen EGOV2022.

All information om konferensen hittar du på konferensens huvudsida: EGOV2022

Välkommen till EGOV2022 och Linköpings universitet!

Kontakt

Organisation