Fotografi av Denise Granat

Denise Granat

Kommunikatör

Jag är kommunikatör för studenthälsa.se, en ny webbportal som samlar allt som rör studenthälsa på ett ställe. Där ansvarar jag bland annat för innehållsproduktion, sociala medier och grafisk formgivning.

Vad gör en kommunikatör?

Jag är anställd på Kommunikations- och marknadsavdelningen (KOM) och tillhör Varumärkes- och eventenheten (VARE). I min anställning som kommunikatör har jag gjort allt ifrån att skriva artiklar, skapat strategier och inlägg på sociala medier till att producera trycksaker och grafiska element till foto och film.

Så ser även vardagen ut för många av mina kommunikatörskollegor på avdelningen. Många har spetskompetenser inom till exempel foto, film, varumärkesstrategi, nyhets- eller poddproduktion - men många jobbar som så kallade generalister. De har kompetenser inom så många områden som nästan är för många att räkna, allt ingår i begreppet kommunikation. Vi är alla som mini-reklambyråer, kort och gott. 

Just nu jobbar jag med studenthälsa.se

Studenthälsa.se  ären ny webbplats som lanserades i januari 2024. På studenthälsa.se varvas faktatexter med tips och råd om hjälp till självhjälp för studenter som vill förbättra sitt mående. Via sajten kommer också evenemang, intervjuer med studenter och sakkunniga samt övningar finnas. Här samlas allt som rör studenthälsa på ett ställe.

Via studenthälsa.se kommer även medarbetare inom studenthälsan på Sveriges alla lärosäten nå en inloggad yta, för att möjliggöra samarbete och kompetensutveckling. Tillsammans utvecklar vi studenthälsan i Sverige!

Min arbetsplats

Kollegor på WEME

Vill du bli en del av oss på LiU?