Matematik, masterprogram - information till dig som är antagen

Tekfak campus Valla Blå Havet antagen toppbild

Grattis till din plats vid Linköpings universitet!

Roligt att du valde masterprogrammet i matematik! Vi ser fram emot att få visa dig alla de möjligheter som finns inom programmet. Du får en spetskompetens genom att fördjupa dig i området och du får en utbildning som håller hela ditt yrkesliv. Framgångsrika studier kommer att ge rik utdelning, se till att du får maximalt utbyte. Vi hoppas att du ska få några utvecklande och roliga år i Linköping!

Information

Viktigt att tänka på - tacka ja senast 22 juli

Som antagen säkrar du din plats genom att:

  • Logga in på antagning.se och tacka ja till utbildningen. Detta ska göras senast 22 juli, annars kommer din plats erbjudas till någon annan.
  • Delta på uppropet som är obligatoriskt. Datum, tid och plats hittar du här på sidan. Tänk på att anmäla eventuella förhinder i förväg, annars förlorar du din plats.

OBS. Du som är reservplacerad ska inte delta på uppropet. Vi kontaktar dig om du blir antagen. Läs mer på vår informationssida om reservplacering.

Information och checklista till dig som är ny på LiU

Livet som student innebär både studier, nöjen, gemenskap och eget ansvar. Checklistan ger dig de nödvändiga stegen för en bra start. Till exempel att skaffa ett LiU-ID som ger tillgång till våra digitala tjänster, såsom lärplattform, kursrum, e-post, ditt schema och mycket mer.

Tänk på att du tidigast dagen efter uppropet kan registrera dig på dina kurser och få tillgång till kursrummen i Lisam.

Mitt program

Kontakt, frågor och support

Antagen till Linköpings universitet