Välkommen till förberedande matematik på nätet!

Du har sökt en utbildning vid Linköpings universitet som kräver kunskaper i matematik. Känner du att du behöver fräscha upp mattekunskaperna från gymnasiet? Då är det nätbaserade repetitionsmaterialet ett bra alternativ.

Svarta tavlan matematik formel förberedande matematik

Matematiken är den viktiga basen

Matematik på universitetsnivå skiljer sig rejält från matematik på gymnasiet. Tempot är högre, kurserna mer avancerade och det du lär dig kommer du ganska snart att använda i andra kurser.

Även om du tidigare klarat matematiken mycket bra rekommenderar vi dig att komma igång med repetitionsmaterialet. De studenter som tidigare läst och repeterat klarar universitetsstudierna bättre och får dessutom mer tid över för annat.

Repetera hur ofta du vill

Du bestämmer själv när och hur mycket du vill läsa och anpassar lätt studierna efter dina privata sommarplaner. Materialet är gratis och finns helt på nätet. Deltagandet är frivilligt, en möjlighet men inte ett krav.

När kan du starta och var hittar du materialet?

Startdatum: Starta när du vill (men inte för sent!).
Hemsida: https://liu.mobius.cloud/login

Klicka på introduktion för att se en video om materialet.

Om du har tekniska problem med materialet så kan du skriva till sommarmatte@liu.se

Inloggningsuppgifter

Användarnamn: (Din egen epost-adress, som du använde vid din ansökan. Skriv med gemena bokstäver!)
Lösenord: Sommarmatte2021

Lycka till och välkommen till Linköpings universitet!

George Baravdish
matematiklärare