Prenumerera på LiU:s nyhetsbrev

I nyhetsbrevet "Forskning och samhälle - nyheter från Linköpings universitet" får du ta del av det senaste inom forskning och samverkan vid Linköpings universitet. Vi berättar om nya upptäckter, hur forskning kommer till nytta och hur samverkan bidrar till att kunskap sprids.

Du som prenumererar på nyhetsbrevet får  också inbjudningar till intressanta seminarier och konferenser som kopplar till forskning och samverkan i regionen.

Nyhetsbrevet kommer ut var tredje vecka, vanligtvis på torsdagar.

____________________________________________

Prenumerera på nyhetsbrevet Forskning och samhälle

Vill du veta hur Linköpings universitet hanterar personuppgifter kan du läsa mer på sidan Integritetspolicy vid Linköpings universitet.

Senaste numret

Nr 14, december 2022 - Fler dödsfall när vårdplatserna minskar och LiU svetsar Ukraina varmare

Tidigare nyhetsbrev hösten 2022

Nr 13, november 2022 - Forskare vill studera autism med VR och screening kan spara pengar och liv.

Nr 12, november 2022 - Klimatet i fokus, så tar LiU-forskare hem pengar och LiU-alumn är ny civilminister.

Nr 11, oktober 2022 - LiU-forskare bidrog till nobelpris och Onkel Adams pris delas ut till två forskare för första gången.

Nr 10, september 2022 -  Möt årets alumner, läs mer om moraliska illusioner, skrämmande minnen och Campus Norrköpings 25-årsjubileum

Nr 9, september 2022 - Konstgjorda hornhinnor kan ge synen åter, Campus Norrköping fyller 25 år och likhundar kan ersättas med elektroniska nosar