Prenumerera på LiU:s nyhetsbrev

Headerbild till nyhetsbrevet Forskning och samhälle Campus Norrköping

I nyhetsbrevet "Forskning och samhälle - nyheter från Linköpings universitet" får du ta del av det senaste inom forskning och samverkan vid Linköpings universitet. Vi berättar om nya upptäckter, hur forskning kommer till nytta och hur samverkan bidrar till att kunskap sprids.

Du som prenumererar på nyhetsbrevet får  också inbjudningar till intressanta seminarier och konferenser som kopplar till forskning och samverkan i regionen.

Nyhetsbrevet kommer ut var tredje vecka, vanligtvis på torsdagar.  

Prenumerera på nyhetsbrevet Forskning och samhälle

____________________________________________

Vill du veta hur Linköpings universitet hanterar personuppgifter kan du läsa mer på sidan Integritetspolicy vid Linköpings universitet.

Har du missat några nyhetsbrev? Här hittar du tidigare utskick:

Nr 7, maj 2024

I det här nyhetsbrevet: Läs om en rekordstor donation till LiU, om besök från Nigeria och om årets största högtid som snart går av stapeln! 

Nr 6, april 2024

I det här nyhetsbrevet: Möt årets mottagare av Onkel Adams pris, läs om LiU-forskarna som skapar guldén och fira 50 år av valborgsfirande med LiU!

Nr 5, april 2024

I det här nyhetsbrevet: Hon får Sveriges största lärarpris, störningar i tarmfloran tidigt i livet kan kopplas till autism och ADHD senare i livet och Barnafrid initierar nationellt samarbete om barn som far illa.

Nr 4, mars 2024

I det här nyhetsbrevet: Läs om flyktingen som blev professor, om den akademiska detektiven och om lakritsens effekt på blodtrycket.

Nr 3, februari 2024

I det här nyhetsbrevet: Läs om astronomen som vände blicken mot jorden, om roboten som väcker barns läslust och om föreläsningsserien "Research just around the corner."

Nr 2, februari 2024

I det här nyhetsbrevet - Läs om tvärvetenskap för ett bättre samhälle, om en ny civilingenjörsutbildning på campus Norrköping och om molekylära motorer.

Nr 1, januari 2024

I det här nyhetsbrevet - Läs om nya upptäckter inom organisk elektronik, klimatomställningens kanariefåglar och om hur du håller ditt nyårslöfte. 

Läs det senaste numret

Nr 8, juni 2024

I det här nyhetsbrevet: Läs om forskaren som läker hud och bjuder på kunskap, om vem som får LiU:s förtjänstmedalj och om professorn som forskar om Hesa Fredrik.  

Kontakt