LiU magasin

LiU magasin är Linköpings universitets tidning för tidigare studenter (alumner) och andra som är intresserade av universitetets verksamhet .

Tidningar / Magazines

Tidningen berättar om vad händer på universitetet, gör nedslag i forskningen och söker upp tidigare studenter i de miljöer där de lever och verkar i dag.

Läs LiU magasin här

Senaste numret av LiU magasin

Få LiU magasin i brevlådan

Tidningen kommer ut med tre nummer per år, varav ett på engelska. Den skickas ut per post till medlemmar i alumninätverket LiU Alumni och anställda vid Linköpings universitet.

Är du alumn från LiU, men inte nätverksmedlem?

Gå med i Linköpings universitets alumninätverk LiU Alumni. Medlemskapet kostar inget och du får LiU magasin i brevlådan och andra förmåner.

Bli medlem i LiU Alumni

Får ni dubbla LiU magasin?

Är ni flera alumner i hushållet och vill dela på en tidning? Meddela oss vilka ni är som bor på samma adress via alumni@liu.se.

Inte alumn?

Skicka ett mejl till alumni@liu.se om du är intresserad av en prenumeration.

Kontakta ansvarig prenumerationer och annonser

Kontakta chefredaktören

Tidigare nummer av LiU magasin