Unitalent

Unitalent förmedlar tjänster som bygger på den kunskap och spetskompetens som finns hos studenter, forskare och anställda vid Linköpings universitet.  Genom tidsbestämda och skräddarsydda uppdrag verkar Unitalent för att bidra till ökad samverkan mellan LiU och det omgivande samhället. Bolaget fungerar som ett komplement till projektkurser, ex-jobb och uppdragsutbildning.

Unitalent ägs av Linköpings universitet via LiU Holding AB vars syfte är att vara en drivande och förvaltande del i att få kunskapen från universitetet till nytta. Tillsammans med systerbolagen LEAD och LiU Invest strävar Unitalent efter att vara en viktig och naturlig del i koncernens uppdrag att skapa framgångsrika, kunskapsintensiva tillväxtbolag.
 
Genom tidsbestämda och skräddarsydda uppdrag verkar Unitalent för att bidra till ökad samverkan mellan LiU och det omgivande samhället. Linköpings universitet är ett brett universitet och Unitalent jobbar med studenter, forskare och anställda från hela universitetet och erbjuder därför kompetens från alla fyra fakulteter. Bolaget fungerar som ett komplement till projektkurser, ex-jobb och uppdragsutbildning. 
 
Genom affärsområdet Student erbjuds studenter vid LiU kvalitativa extrajobb som ger relevanta erfarenheter att ta med sig vidare ut i arbetslivet. De får också in en fot på arbetsmarknaden som i förlängningen leder till en enklare övergång mellan studier och arbetsliv. Här närs också tanken om en framtida yrkeskarriär i Östergötland.
 
Genom affärsområdet Forskare (Spetsa) erbjuds forskare och anställda vid Linköpings universitet administrativa och affärsutvecklande tjänster som underlättar i externa uppdrag ute hos olika kunder.

Läs mer på Unitalents webb Visa/dölj innehåll

Kontakt Visa/dölj innehåll

Adress Visa/dölj innehåll

Unitalent AB

Mjärdevi Center Teknikringen 7, plan 3 583 30 Linköping

Relaterade verksamheter Visa/dölj innehåll

Taggar Visa/dölj innehåll