Genom en samverkansutvecklare kan du enkelt komma i kontakt med kunskapen vid LiU. Vi hjälper dig att hitta rätt matchning, oavsett om du redan har koll på vad som passar din verksamhet eller om du vill höra dig för kring möjliga alternativ.

Samverkansutvecklarna arbetar för att öka samverkan mellan universitet, samhälle och näringsliv och att kunskap från LiU ska komma till nytta i samhället. Det gör vi genom att matcha externa behov till universitetets verksamheter. Vårt arbete bygger på att skapa och utveckla mötesplatser, såväl virtuella som fysiska, där idéer om projekt och samverkan kan få en start.

Ta del av den senaste kunskapen

Det finns många sätt att växa och utvecklas med LiU och utgångspunkten är alltid din verksamhets behov. Genom att du beskriver utmaningen som verksamheten har kan vi matcha er med lämpligt alternativ. Ett exempel på hur du kan komma i kontakt med studenter vid LiU är genom ingången studentuppdrag.se.  

Mötesplatser för kunskapsutbyte

Samverkan bygger på relationer och därför är det viktigt för människor att träffas. På våra mötesplatser får du möjlighet att träffa andra representanter från universitet, näringsliv och samhälle som är intresserade av samverkan. Läs mer om Lunchklubben nedan.

Vill du samverka med LiU?

På den här sidan hittar du några exempel på möjligheter ni kan ta del av, men det finns mycket mer. Vill du ha rådgivning kring vilket alternativ som passar din verksamhet bäst är du välkommen att kontakta oss.

Accessmagasinet

Ett välfyllt magasin om samverkan mellan akademi, näringsliv och samhälle, som bland annat innehåller "The process for success - 5i" och många olika berättelser om goda samarbeten och initiativ. Accessmagasinet togs fram som en del av ett treårigt samverkansprojekt mellan Linköping, Uppsala och Örebro universitet. Projektet syfte är att stärka innovationskraften hos små och medelstora företag i Östra Mellansverige. Bläddra i magasinet här. 

Hantering av personuppgifter

Om du vill ha hjälp att hitta rätt kontakter för samverkan med forskare, lärare och/eller studenter vid LiU tar du kontakt med en samverkansutvecklare. När din förfrågan kommer in registrerar vi den i ett CRM system. Om du inte ger oss personuppgifter kan vi inte hjälpa dig med matchningen.

Läs mer: LiU:s hantering av personuppgifter.

 

Tillväxtverket logotyp

 EU-logga

Hör gärna av dig!

Mötesplatser för kunskapsutbyte

Aktuella EU- och utvecklingsprojekt

Relaterade verksamheter

Ytterligare möjligheter för samverkan