Fotografi av Pia Rundgren

Pia Rundgren

HR-Direktör, Avdelningschef, Enhetschef

Linköpings universitet är en inspirerande arbetsplats som samlar många engagerade och kunniga människor. Jag arbetar med att utveckla våra HR-processer, bland annat arbetsmiljö, rekrytering och kompetensutveckling för medarbetare, chefer och ledare.

Vi har jobb för dig som vill utvecklas

I min roll som HR-direktör ansvarar jag för att driva och utveckla god kompetensförsörjning. Det innebär bland annat att sträva mot att vårt universitet ska vara en så attraktiv arbetsplats som möjligt med god värdegrund och kreativ miljö.

Linköpings universitet är en spännande och dynamisk arbetsplats med en stor bredd i verksamheten. Våra lärare, forskare och doktorander brinner för att utveckla och förmedla den senaste kunskapen - till nytta för och i samverkan med våra studenter och hela samhället. Vi har också ett professionellt och modernt verksamhetsstöd med expertkompetens inom ekonomi, HR, kommunikation, IT, utbildnings- och forskningsadministration bland mycket annat.

På Linköpings universitet arbetar vi systematiskt utifrån målet om en arbetsplats där våra medarbetare och chefer känner sig engagerade och har stor frihet under ansvar. Vår senaste medarbetarundersökning visar att medarbetarna tycker att de har ett meningsfullt arbete, att de är stolta över att arbeta på Linköpings universitet och gärna rekommenderar andra att söka arbete här.

Om du har drivkraften och engagemanget finns det stora möjligheter att vidareutveckla dig själv som person och din kompetens inom Linköpings universitet. Vi erbjuder till exempel riktad kompetensutveckling för dig som vill utvecklas som chef eller ledare hos oss. Välkommen att söka något av våra lediga jobb!

Intresserad av att jobba hos oss?

Relaterat innehåll

Om Linköpings universitet