Affärsjuridik med Europainriktning, master - information till dig som är antagen

Två studenter i solglasögon sitter på trappa

Upprop och reservantagning

Upprop

Upprop för samtliga antagna äger rum måndagen den 22 augusti kl 10.15 i sal BL32, hus B.

Om du mot all förmodan skulle få förhinder att delta på uppropet måste du anmäla detta till programadministratör Annika Karlsson (annika.karlsson@liu.se), annars förlorar du din studieplats. 

Reservantagning

Eventuella reserver kontaktas efter uppropet.

Studieinformation

Via utbildnings- och programplanen nedan kan du enkelt hitta mer information om kurserna på ditt program, t ex kursplaner och litteraturlistor. Välj fliken ”programplan” för att få en lista över de kurser som ingår i programmet. Tänk på att välja rätt årtal och termin i den nedfällbara listan för att få rätt versioner av kursplaner, litteratur och programplaner.

Schema nås enklast genom Studentwebben, student.liu.se. På studentwebbens startsida finns ingångar till ett antal system du kommer att använda som student, bland annat schemasystemet. Scheman för höstterminen publiceras senast två veckor innan terminsstart och du kan söka på kurskoder för att få fram schemat för varje kurs.

Observera att schemat alltid kan ändras med kort varsel. Det är därför bra att prenumerera på schemat till sin kalenderapplikation.

Den första kursen på programmet är:

Kredit och obeståndsrätt  (747A33)

Kontakt

Antagen till LiU

Antagen