LiU-Livet - en podcast om livet på och efter Linköpings universitetVisa/dölj innehåll

Omslagsbild för podcasten LiU-Livet.LiU-Livet är en podcast om livet på och efter Linköpings universitet. Du får möta studenter och alumner från olika utbildningar på LiU. Tillsammans berättar och delar de med sig av sina erfarenheter och upplevelser.

Du kan lyssna direkt på podcasten här på sidan men LiU-Livet finns också på plattformar som Apple Podcasts, Spotify och PodBean. Missa därför inte när nästa avsnitt släpps genom att söka och prenumerera på LiU-Livet i din podcastspelare.

Programledare för LiU-Livet är Isabelle Strömstedt.

LiU-Livet på Apple Podcasts
LiU-Livet på Spotify
LiU-Livet på Google Podcasts
LiU-Livet på PodBean

"Om man kommer in klarar man nog av det"Visa/dölj innehåll

Porträttbild på programledare Isabelle Strömstedt tillsammans med gästerna Stina Amundsson och Simon Hellström.Programledare Isabelle Strömstedt tillsammans med gäster Stina Amundsson och Simon Hellström.Att plugga kan vara fantastiskt, roligt och utmanande. Detsamma gäller när man sedan ska ta klivet ut i arbetslivet.

I det första avsnittet av LiU-Livet får du träffa studenten Stina som designat sin egen utbildning och plockat ihop en examen med fristående kurser och alumnen Simon som jobbat lite mer än ett år som psykolog. De pratar om hur det egentligen var när de började plugga, tentastress, det underbara med studentlivet och det läskiga i att börja jobba.

Podcasts från LiUVisa/dölj innehåll