Forskaren som expert

Vid Linköpings universitet finns det många möjligheter att ta del av forskningsbaserad kunskap för att utveckla din verksamhet.

För att underlätta sökandet efter den rätta lösningen för din verksamhet finns här en sammanställning av olika möjligheter att ta del av spetskunskap från forskare vid LiU. Hittar du något som passar kan du klicka dig vidare till de olika alternativen längre ner på sidan, där hittar du även information om hur du går tillväga för att etablera kontakt.

Anlita en forskare som konsult

Unitalent arbetar med studenter och forskare från hela LiU för tidsbestämda och skräddarsydda uppdrag. Vi vill hjälpa våra kunder med kreativa infallsvinklar och nya lösningar på utmaningar. Vi erbjuder därför företag och organisationer att komma i kontakt med drivna studenter och forskare med den senaste kunskapen från universitetet.

Kompetensutveckla dig genom LiU:s uppdragsutbildning

LiU erbjuder uppdragsutbildning inom flera ämnesområden som relaterar till den forskning och undervisning som bedrivs vid universitetet. Uppdragsutbildning är till för dig som har en anställning och vill utveckla din kompetens, men också för dig som är arbetslös och vill studera för att öka dina chanser att komma in på arbetsmarknaden. Din arbetsgivare eller organisation beställer då utbildning av oss.

Läs om möjligheterna 

Hitta rätt

Samverkansmöjligheter för näringsliv och organisation

Intresserad av forskning vid LiU?