Aspirantutbildningen - information till dig som är antagen

Aspirantutbildning

Gratulerar till ditt val av utbildning! Varmt välkommen till Aspirantutbildningen med allmän inriktning vid Linköpings universitet (LiU). Vi ser fram emot att träffa dig och att tillsammans med dig göra din studietid utvecklande, utmanande, lärorik, spännande och rolig!

Upprop och reservantagning

Uppropet och kursintroduktion äger rum måndagen den 19 augusti kl 10.15-12.00 i sal KY2314B, hus Key, Campus Valla. Länk till kartor finns längre ned på sidan. Uppropet är obligatoriskt och den som inte kan närvara vid detta upprop måste anmäla förhinder i förväg till Jenny Axelsson, jenny.axelsson@liu.se eller tel: 013-28 20 14. Vi bjuder på en lättare lunch efter introduktionen. Hör därför av dig om du har någon allergi.

Första gången vi träffas kommer du att få mer information om programmets och kursens innehåll.

 

Studieinformation

Via utbildnings- och programplanen nedan kan du enkelt hitta mer information om kurserna på ditt program, t ex kursplaner och litteraturlistor. Välj fliken ”programplan” för att få en lista över de kurser som ingår i programmet. Tänk på att välja rätt årtal och termin i den nedfällbara listan för att få rätt versioner av kursplaner, litteratur och programplaner.

Schema nås enklast genom Studentwebben, student.liu.se. På studentwebbens startsida finns ingångar till ett antal system du kommer att använda som student, bland annat schemasystemet. Scheman för höstterminen publiceras 15 juli och du kan söka på kurskoder för att få fram schemat för varje kurs.

Observera att schemat alltid kan ändras med kort varsel. Det är därför bra att prenumerera på schemat till sin kalenderapplikation.

Den första kursen på programmet är: 

 

Svenska språket och samhället, 15 hp (714G14)

Kontakt

Antagen till LiU