När du väljer universitet väljer du också ett campus och därmed en stad. Men vi erbjuder mycket mer än så.

Våra campus

Åk gratis mellan våra campus i Linköping och Norrköping

En spännande region

Många möjligheter i Sveriges fjärde största region

Linköping och Norrköping ligger 200/160 km sydväst om Stockholm och är en del av regionen East Sweden. I regionen, som är Sveriges fjärde största, finns 450 000 invånare, 45 000 företag och 180 000 arbetstillfällen inom 45 minuters pendlingsavstånd. Efter dina studier på LiU finns med andra ord många möjligheter till jobb.

I regionen finns flera globala industriföretag som Saab, Holmen, Ericsson, Siemens, Väderstadsverken, Cloetta och Toyota. Här finns flera science parks och kluster och ett visualiseringscenter i världsklass. Regionen har också ett framstående universitetssjukhus.

Läs mer om länet på www.visitostergotland.se. Och om regionen på eastsweden.se.

Linköping

Linköping är en av Sveriges äldsta städer med en lång kulturell tradition. Under de senaste 50 åren har Linköping vuxit till Sveriges femte största stad med ca 160 000 invånare. Centrum är lätt att nå från campus och erbjuder något för alla. Här finns teater, museer och konsertmöjligheter. Det finns också kaféer, barer, restauranger och nattklubbar för alla smaker.

Läs mer om vad Linköping har att erbjuda på visitlinkoping.se.

Norrköping

Norrköping har en lång historia som ett industricentrum. Idag är platsen omsorgsfullt restaurerad till ett unikt område och inrymmer bland annat Campus Norrköping. I Norrköping är ett gemensamt transportmedel spårvagnen. Campus och studentbostäderna ligger mitt i Norrköping, på bekvämt gångavstånd från affärer, restauranger, klubbar och barer.

Läs mer om Norrköping har att erbjuda på visit.norrkoping.se.

Upplev Sveriges bästa studentliv

Hitta rätt