Sammanvävt med sjukhusverksamheten.

Campus Universitetssjukhuset (US) vid Linköpings universitet ligger på gångavstånd från Linköpings centrum och inte långt från det vackra eklandskapet i Tinnerö. Som namnet antyder är campusområdet integrerat med Universitetssjukhuset i Linköping. Här finns utbildningar och forskning inom medicin, vård och folkhälsa samt en del teknisk forskning som gränsar till den medicinska.

Hitta till Campus US

Aktuellt på Campus US

27 mars 2024

Guidad visning av möbelutställningen: Möbelhistoriska arketyper

kl. 12.00 – 13.00 Ljusgården, US (Norra entrén)

Vid Malmstens LiU är kulturhistorien en självklar del i omvärldsspaningen. Med rötterna i traditionen skapas möbler i samtiden med sikte på framtiden. Vad detta kan innebära rent konkret berättar professor Johan Knutsson och universitetslektor Leo Johannsson om i denna utställning. Innehållet har hämtats från kursen Möbelhistoriska arketyper, en av de kurser som studenter vid de tre programmen Möbeldesign, Möbelsnickeri och Möbeltapetsering läser tillsammans.

Kartor över Linköpings universitet

Kontaktuppgifter och besöksinformation