Sommarveckan

Vill du prova på att vara student? Sommarveckan på Linköpings universitet innehåller flera spännande upplevelser inom teknik och naturvetenskap. Som deltagare får du en unik inblick i universitetsvärlden.

Foto YinYang

Sommarveckan

Brinner du för teknik och naturvetenskap och går i årskurs 7?
Då ska du anmäla dig till Sommarveckan.

Under två dagar i juni får du en unik möjlighet att utforska den spännande universitetsmiljön på Campus Valla, Linköpings universitet. Som deltagare får vara med på flera intressanta laborationer, förevisningar och studiebesök. Du får också träffa våra studenter som guidar dig runt, hjälper till och tar dig mellan aktiviteterna. Det blir många blandade och spännande aktiviteter och de passar alla, oavsett förkunskaper.

Tidigare innehåll:

• Den makalösa manicken
  • Programmera robotar
  • Lär dig mikroskopera
  • Upptäck kemin
  • Träffa en avatar
  • Kreativ i DigiMaker
  • 360⁰ filmvisning i geodomen
  • Kluriga gåtor och färgglada problem

När är det och hur anmäler jag mig?

Du kan under 2023 välja att vara med på Sommarveckan under två dagar i juni. Aktiviteten är kostnadsfri och sker dagtid på Campus Valla, dessutom bjuder vi på mat.
Det finns ett begränsat antal platser och urval sker genom lottning.
Anmälan öppnar i slutet av april.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

När du anmäler dig till Sommarveckan behöver Linköpings universitet behandla dina personuppgifter. Detta görs för att administrera evenemanget och skicka relevant information till dig. Det vi sparar är namn, bostadsadress, födelseår, årskurs, telefonnummer och e-postadress.

Sommarveckan gör också ett informationsutskick per post till elever i årskurs 7. Adressuppgifterna hämtas från SPAR.

Kontaktpersoner Visa/dölj innehåll

Fler aktiviteter från skolsamverkan Visa/dölj innehåll

Skolsamverkan vid Linköpings universitet Visa/dölj innehåll