Lediga tjänster vid Laboratoriet för organisk elektronik

Vi är alltid redo att diskutera tjänster med personer som är intresserade av att arbeta i, eller samarbeta med, vårt laboratorium. Även om det inte finns någon ledig tjänst just nu, är du välkommen att kontakta oss.

Lediga tjänster

Vi kommer att utlysa fler tjänster framöver, så håll ögonen öppna. Du kan också följa oss på Twitter eller LinkedIn, där vi regelbundet uppdaterar jobbannonser.  

Projektkoordinator Treesearch

Ditt arbete består i största del av att bistå föreståndaren i Treesearch med genomförande av samverkansaktiviteter i en nationell plattform som stödjer forskning på nya material från skogen. Det innefattar att planera, koordinera och genomföra konferenser, workshops, studiebesök, seminarier och möten. Även online-baserade event och möten. Dina arbetsuppgifter innefattar också framtagande av kommunikationsmaterial såsom information, broschyrer, presentationer och forskningsbaserade texter. Du kommer även arbeta med design och utveckling av Treesearch hemsida. Du kommer också att vara nodkoordinator och support för forskningsinfrastruktur inom Treesearch vid Linköpings universitet.
Läs mer: Projektkoordinator, sista ansökningsdag 12 oktober 2023.

 

Allmänna frågor och examensarbeten

För allmänna frågor eller om du är intresserad av att göra examensarbete i organisk elektronik, kontakta gärna gruppledarna direkt (se LOE:s kontaktsida).