Kalasmottagningen - Sveriges största evenemang för nya studenter! Visa/dölj innehåll

Är du redo att fira ditt nya liv som student? Kalasmottagningen är finalen när Linköpings universitet (LiU) välkomnar alla nya studenter. Upplev kalaset och träffa dina nya vänner! Kalasmottagningen är ett arrangemang som LiU genomför tillsammans med Linköpings kommun, Norrköpings kommun och Region Östergötland.

Kalasmottagningen 2022 Visa/dölj innehåll

Tillbaka i fysisk form igen

Den 7 september smäller det! Då är det äntligen dags för Kalasmottagningen 2022. Kalas är ett event med fritt inträde för alla studenter vid Linköpings universitet (LiU). Syftet är att välkomna nya studenter till LiU, men självklart är alla studenter välkomna - oavsett om du är ny eller gammal. Efter två år av digitala event kommer Kalas äntligen ske i fysisk form igen och vår förhoppning är att slå rekordet på 10 000 studenter på plats. Är du med oss?

Evenemang i två delar

Kalasmottagningen är uppdelad i två delar, dels en mässa på dagen där företag, föreningar och andra organisationer deltar och dels en festival på kvällen där det bjuds på bra musik och en massa olika aktiviteter. I vanlig ordning bjuder vi in en känd artist - vem är något som vi håller hemligt ett litet tag till! Men, vi kan lova er att det här vill ni inte missa! 

Kalas i sociala medier Visa/dölj innehåll

@kalasmottagningen på Instagram

Samarbetspartner Visa/dölj innehåll

Logotyp Region Östergötland.