Kalasmottagningen - Sveriges största evenemang för nya studenter!Visa/dölj innehåll

Är du redo att fira ditt nya liv som student? Kalasmottagningen är finalen när Linköpings universitet (LiU) välkomnar alla nya studenter. Upplev kalaset och träffa dina nya vänner! Kalasmottagningen är ett arrangemang som LiU genomför tillsammans med Linköpings kommun, Norrköpings kommun och Region Östergötland.

Tänk om! Det kommer bli Kalas.Visa/dölj innehåll

Det blir en direktsänd show med högt tempo, ledd av ingen mindre än Clara Henry. I livestudion varvas tävlingar, musik och besök av föreningar och regions- och universitetsaktörer, med livsnödvändig fakta för LiU-studenter. Samla dina studentvänner, i lagom stor och socialt distanserad skara förstås, och delta digitalt på Kalas. Tävla om priser genom att följa ledtrådarna i programmet - massor av priser delas ut! Vi ses 8 september!

Årets programledareVisa/dölj innehåll

Clara Henry håller händerna på sidorna av huvudet och skrattar.
Clara Henry.

Clara Henry

Programledaren och skådespelaren Clara Henry kommer vara konferencier för årets Kalasshow. 

Vi syns på Kalas den 8 september!

Mässa, tävlingar och livesändningVisa/dölj innehåll

Förening- och företagsmässa

Möt oss, studentföreningar, samarbetspartners och företag i en digital mässa. Delta och kolla runt i olika mässrum där företag och organisationer informerar om sin verksamhet som kan vara intressant för dig som student. Du kan även tävla om fina priser i en del mässmontrar.

Tävlingar

Var med och tävla och vinna allt som en student kan drömma om. För att delta behöver du ett LiU-ID. Följ programmet och vara uppmärksam på sakerna du ser. Genom att vara på tå och snabb med telefonen har du chansen att vinna flera priser direkt i showen. 

Livesändning

Det blir en direktsänd show med högt tempo, ledd av välkänd programledare. I livestudion varvas tävlingar, musik och besök av föreningar och regions- och universitetsaktörer, med livsnödvändig fakta för LiU-studenter.

Digital mottagning som växerVisa/dölj innehåll

Kalas i sociala medierVisa/dölj innehåll

@kalasmottagningen på Instagram

SamarbetspartnerVisa/dölj innehåll

Logotyp Region Östergötland.

KontaktVisa/dölj innehåll