Kalasmottagningen

Sveriges största evenemang för nya studenter!

Är du redo att fira ditt nya liv som student? Kalasmottagningen är finalen när Linköpings universitet (LiU) välkomnar alla nya studenter. Upplev kalaset och träffa dina nya vänner! Kalasmottagningen är ett arrangemang som LiU genomför tillsammans med Linköpings kommun, Norrköpings kommun och Region Östergötland.

Best of Kalas 2022

Mässan, festivalen, scenen och artisterna. Här är det bästa från årets Kalasmottagning!

Tillbaka i fysisk form igen

Den 7 september smällde det! Då är var det äntligen dags för Kalas 2022. Kalasmottagningen är ett event med fritt inträde för alla studenter vid Linköpings universitet (LiU). Syftet är att välkomna nya studenter till LiU, men självklart är alla studenter välkomna - oavsett om du är ny eller gammal. Efter två år av digitala event kunde Kalas äntligen ske i fysisk form igen.

Evenemang i två delar

Kalasmottagningen är uppdelad i två delar: först en stor myllrande mässa där företag, föreningar och andra organisationer väntar på att möta dig och därefter en festivalkväll laddad med en massa olika aktiviteter och som final färgsprakande uppträdanden på mottagningens stora scen!

  • Mässa
  • Festival

HON och Tove Styrke spelade på Kalas

Artisten HON.

HON

HON spelar på Kalasmottagningen 2022. Som låtskrivare har Mikaela Mohlin verkat inom musikbranschen länge och 2020 gjorde hon debut som artist under artistnamnet HON, med låten ”Rör mig som du”. Det följdes upp av låten ”Bättre nu” som sålde guld. Sedan dess har HON hunnit släppa flera låtar samt nått över 20 miljoner spelningar på Spotify. Vi ser fram emot att välkomna HON till Campus Valla den 7 september!

Artisten Tove Styrke.

Tove Styrke

Först såg vi henne i Idol 2009 där hon kom på tredje plats och 2010 gav hon ut sitt första album. Sedan dess har hon haft en framgångsrik karriär där hon bland annat släppt flera album, utnämnts till årets artist på P3 guld, medverkat i ”Så mycket bättre” och agerat förband åt världsstjärnor. Nu är hon aktuell med senaste albumet ”Hard” som släpptes i början av juni. Vi ser fram emot att välkomna Tove Styrke till Campus Valla den 7 september!

Kalas i sociala medier

@kalasmottagningen på Instagram

Samarbetspartner

Logotyp Region Östergötland.