Kalasmottagningen

Kalas är finalen på välkomstperioden och en hejdundrande high-five när du går in i ditt nya liv som LiU-student. I år hålls Kalas 4 september på campus Valla.

Mer info om Kalas

På denna sida, med dess undersidor, samlar vi information om Kalasmottagningen - finalen på LiU:s mottagningsperiod och samtidigt rektors kalas till alla studenter på LiU, gammal som ny. Missa inte att besöka utställarna på mässan, delta i utmaningarna och lyssna på studentbanden under festivalen och, för att sätta pricken över i, avrunda kvällen på Kårallen med Kårservice.

Är du student och vill få reda på öpettider, vad som händer under Kalas och praktisk info? Du hittar all info på studentintranätet, Liunet Student (länk). Du behöver logga in med ditt LiU-ID för att kunna ta del av informationen.

Sveriges största evenemang för nya studenter

Vad är grejen med Kalasmottagningen?

Mässa

Du får ett gyllene tillfälle att möta studentföreningar, företag och organisationer på ett enkelt och koncentrerat sätt!

Festival

En festival laddad med massa olika aktiviteter, studentföreningar och uppträdanden av studentband på mottagningens stora scen!

Fest

På kvällen tar Kårservice över och bjuder in till fest på Kårallen. Ät, njut och fira in den nya terminen med vänner, gamla som nya.

Kalasmanualen

Samarbetspartner

Kalasmottagningen är ett arrangemang som LiU genomför tillsammans med Linköpings kommun, Norrköpings kommun och Region Östergötland.

Logotyp Region Östergötland.

Logotyp för Linköpings kommun

Kontakt