Kalasmässan 2022

Möt oss, studentföreningar, samarbetspartners och företag i en mässa under Kalasmottagningen.

Besök företag, organisationer och studentföreningar som kan vara intressant för dig som student. Du kan även tävla om fina priser i en del mässmontrar. Välkommen på Kalasmässan!

Plats: Campushallen på Campus Valla
Tid: 7 september mellan klockan 12-17

Samarbetspartners  |  Företag  |  Föreningar  |  Kårer  |  Studentservice

Samarbetspartners

4 personer sitter och fikar vid ett bord utomhus

Region Östergötland

Vi har höga ambitioner – för livet framåt!

Region Östergötland ansvarar för hälso- och sjukvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Östergötland. Vi vill skapa goda och attraktiva livsvillkor för regionens invånare. Vi vill ha en hälsa och vård i världsklass. Vi vill ha ett starkt näringsliv, en hög sysselsättning och använda naturens resurser på ett hållbart sätt. Vi vill ha en kollektivtrafik som är attraktiv och effektiv. Vi vill ligga i framkant när det gäller forskning och innovationer.

Region Östergötland är länets största arbetsgivare. Hos oss finns viljan och kraften att göra skillnad. Tillsammans utvecklar vi regionen. Varje dag och för livet framåt.

 

Logotyp för Region Östergötland

Nattvy över Linköping stad med roxen i bakgrunden

Linköpings kommun

Platsen där du möter framtiden. En snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. 

En nyligen genomförd varumärkesundersökning visar att Linköping associeras mer än någon annan med högteknologi, flyg och att vara en framtidsstad. Dessutom förknippas Linköping med universitetet. Vi har också ett fantastiskt näringsliv med stor branschbredd, teknisk spetskompetens och erbjuder en varierad, spännande arbetsmarknad. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats med ett stort utbud av nöjen, shopping och fritidsaktiviteter. En vacker stad där allt är möjligt och idéer blir verklighet.

 

Vy över Arbetets museum och Strömmen i Norrköping

Norrköpings kommun

Norrköping gör något med människor. Här finns en energi som smittar av sig.

I Norrköping finns jobb, bostäder och en framtid. Här finns ett av Sveriges vackraste universitetscampus, centralt och nära till stadens utbud av kultur-, idrotts- och nöjesliv. Det vimlar av restauranger och kaféer. I Norrköping är det enkelt att känna sig hemma. Redan 2013 utsågs Norrköping till Årets Studentstad. Sedan dess har vi fortsatt att utveckla det vi tror på: ett inspirerande Campus mitt i stan, bra boende och ett fint samarbete mellan universitet, kommun och näringsliv. Många studenter väljer att stanna kvar efter sin examen. Det tycker vi säger något om hur lätt det är att trivas i stan.
 

Logotyp för Norrköpings kommun

Företag

Diamant

Akavia - Förbundet för akademiker

Lönen, tryggheten, karriärvalen – vi stöttar dig som medlem genom hela ditt arbetsliv. 

Vi vet hur mycket tid, kraft och resurser du just nu lägger på din akademiska utbildning. Därför arbetar vi för att du ska få utväxling på den investeringen. Som medlem får du verktygen för att göra den karriär som just du vill. Medlemskapet är kostnadsfritt under hela studietiden.

Akavia

Unionen

För din skull. Och alla andras.

I Unionen Student kan alla vara med, oavsett utbildning, så länge du siktar på jobb i det privata näringslivet. Ingenjörer och personalvetare. Ekonomer och systemvetare. Jurister och farmaceuter. Alla är välkomna. 

Du får inspiration, pepp och kunskap när du ska ta klivet från studier till jobb. Medlemskapet är kostnadsfritt under hela studietiden.

Unionen

Voky

Brand merchandise när den är som bäst.

Vi erbjuder smarta digitala lösningar som förenklar våra kunders vardag när de behöver allt från en broderad jacka till tusentals pennor. Tack vare egen produktion samt en ytterst väloljad logistik, kortar vi dessutom alla ledtider till ett minimum.

Profilkläder, profilprodukter och arbetskläder - allt du behöver för att stärka ditt varumärke. Beställ på voky.com.

UCS

Tillväxt med fokus på god lönsamhet

Vi rekryterar de vassaste medarbetarna och förvärvar de mest lovande bolagen. Med effektivitet, kompetens och service vill vi vara våra kunders naturliga förstahandsval inom våra verksamhetsområden. Välkommen att lära känna oss.

UCS

Guld

Akademikerförbundet SSR

Vi är Sveriges ledande fackförbund för samhällsvetare.

Vi driver frågorna som är viktiga för dig – från utbildning och forskning till arbetsmarknad och anställningsvillkor. Vi är partipolitiskt obundna och tvekar inte att ta politisk ställning. Vi driver aktivt frågor som generell välfärd, global solidaritet och likabehandling.

Akademikerförbundet SSR

Silver och brons

Föreningar

Kårer

Studentservice

Kontakt