18 september 2019

En diskussion om utmaningar med hur digitaliseringen kan bidra till mer kundorienterade offentliga verksamheter och till ökad konkurrenskraften för svenskt näringsliv.

Digitalisering handlar inte bara om teknik. För att man ska få ut effekterna av digitalisering behöver man dessutom definiera system i vilken all denna data ska användas och som tillåter att man kan leda, styra, mäta och följa upp verksamheten mot en högre grad av kvalitet, effektivitet, hållbarhet, kundnytta och samhällsnytta.

Ladda ner och läs vårt white paper om digitalisering (pdf)

Kontakt

Relaterat innehåll

Senaste nytt från LiU

Förmultnat löv.

En kemisk gåta löst – reaktionen som förklarar stora kolsänkor

En gåta som gäckat forskarvärlden i 50 år har nu fått sitt svar. Forskare från bland annat LiU har visat att en särskild typ av kemisk reaktion kan förklara varför organiskt material i sjöar och vattendrag är så motståndskraftigt mot nedbrytning.

Flaggor vajar utanför Studenthuset.

LiU:s nya universitetsdirektör – en erfaren och driven chef

Anna Thörn blir ny universitetsdirektör vid LiU. Hon jobbar för närvarande som regiondirektör i Region Dalarna och har tidigare haft flera chefsbefattningar i Östergötland, bland annat som kommundirektör i både Norrköping och Söderköping.

Studentsångare tågar på Valborg

Valborgstradition fyller 50 år

På valborgsmässoafton blir det som traditionen bjuder, vårsånger, vårtal och mösspåtagning med manskören Linköpings Studentsångare på Borggården utanför Linköpings slott. I år firar traditionen 50-årsjubileum.