18 september 2019

En diskussion om utmaningar med hur digitaliseringen kan bidra till mer kundorienterade offentliga verksamheter och till ökad konkurrenskraften för svenskt näringsliv.

Digitalisering handlar inte bara om teknik. För att man ska få ut effekterna av digitalisering behöver man dessutom definiera system i vilken all denna data ska användas och som tillåter att man kan leda, styra, mäta och följa upp verksamheten mot en högre grad av kvalitet, effektivitet, hållbarhet, kundnytta och samhällsnytta.

Ladda ner och läs vårt white paper om digitalisering (pdf)

Relaterat innehåll