Civilingenjör i teknisk fysik och elektroteknik - internationell - information till dig som är antagen

Student med labbrock och hårnät, teknisk utrustning i förgrund
Thor Balkhed

Grattis till din plats vid Linköpings universitet!

Nu startar ditt livs viktigaste och roligaste projekt – att samla kunskap för livet! Nu ska du satsa fem av dina kanske mest värdefulla år på den här utbildningen. Dina studier kommer att ge rik utdelning och ditt studieår utomlands kommer att kantas av unika erfarenheter av både personliga och yrkesmässiga slag. Utbildningen blir nyckeln till en bred och varierad arbetsmarknad.

Information

Viktigt att tänka på - tacka ja senast 19 juli

Som antagen säkrar du din plats genom att:

  • Logga in på antagning.se och tacka ja till utbildningen. Detta ska göras senast 19 juli, annars kommer din plats erbjudas till någon annan.
  • Delta på uppropet som är obligatoriskt. Datum, tid och plats hittar du här på sidan. Tänk på att anmäla eventuella förhinder i förväg, annars förlorar du din plats.

OBS: Du som är reservplacerad ska inte delta på uppropet. Vi kontaktar dig om du blir antagen. Läs mer på Reservantagning och reservplatser.

Information och checklista till dig som är ny på LiU

Livet som student innebär både studier, nöjen, gemenskap och eget ansvar. Checklistan ger dig de nödvändiga stegen för en bra start. Till exempel att skaffa ett LiU-ID som ger tillgång till våra digitala tjänster, som lärplattformen Lisam där de så kallade kursrummen finns, e-post, ditt schema och mycket mer.

Tänk på att du tidigast dagen efter uppropet kan registrera dig på dina kurser och få tillgång till kursrummen i Lisam. 

Mottagningen

Studietiden startar med en mottagningsperiod för att du som ny student ska få den bästa introduktionen till studier, gemenskap och tillhörighet på universitetet. Studentkåren LinTek och sektionerna ansvarar för mottagningen tillsammans med Tekniska högskolan. Innan kursstart kommer du att kontaktas via e-post från LiU och sektionen samt få ett telefonsamtal från en klassföreståndare.

LinTek och sektionerna

Studentkåren LinTek och dess sektioner jobbar för att din studietid ska bli så bra som möjligt. Som student på civilingenjörsprogrammet i teknisk fysik och elektroteknik - internationell, kan du bli medlem i studentkåren Lintek och Y-sektionen.
Kalasmottagningen 2016

LinTeks mottagningsinformation

Linköpings teknologers studentkår, LinTek, arrangerar mottagningen av nya studenter under Nolle-P.


Läs mer här

Mitt program

Läs mer om ditt program. I Utbildnings- och programplan kan du se kurser som ingår, vilken litteratur som behövs och hur examinationsmomenten är utformade.

Förberedande material

Kontakt, frågor och svar

Tips till dig som ny student

Antagen till LiU