Human Resources - information till dig som är antagen

Human Resources - programbild

Grattis! Du är antagen till Kandidatprogrammet i Human Resources, HR-programmet vid Linköpings universitet (LiU). Vi ser fram emot att träffa dig och att tillsammans med dig göra din studietid utvecklande, utmanande, lärorik, spännande och rolig!

Ditt svar, för att behålla din plats, ska ha inkommit senast 22 juli 2022 (se antagningsbesked). För mer information om hur du svarar, gå in på www.antagning.se. Den som inte svarar, förlorar sin plats.

Upprop, introduktion och reservantagning

Uppropsinformation

Upprop och registrering sker onsdag 17 augusti kl. 10.15-12.00 i sal I:101. Kom gärna lite tidigare och mingla med blivande medstudenter. Programmet bjuder på kaffe/te och smörgås.

Observera att din närvaro är obligatorisk på uppropsdagen. Den som inte närvarar förlorar sin plats. Vid sjukdom eller förhinder måste du meddela programadministratören via e-post hanna.ekelund.strand@liu.se. Ange då namn, personnummer och vilken utbildning det gäller.

Vid uppropstillfället kommer du att träffa programansvarig Peter Nilsson, programadministratör Hanna Ekelund Strand och studievägledare Karin Siverskog. Informationen från programmets sida, denna första dag, beräknas vara slut kl. 12. Därefter tar studentföreningen PULS över. Detaljschema gällande deras aktiviteter kommer separat från PULS i augusti.

Övriga tider vecka 33, information och introduktion

Under vecka 33 är följande tillfällen inbokade:

Torsdag 18 augusti kl. 10.15-12.00: Att studera på HR-kandidaten i Linköping, del 1
Fredag 19 augusti kl. 10.15-12.00: Att studera på HR-kandidaten i Linköping, del 2

Information om reservupprop

Eventuell reservantagning sker per telefon mellan 13.00-16.00 den 17 augusti. Reservplacerade har ingen förtur av att närvara vid uppropet. Uppropet är enbart till för de som antagits till programmet.

Sociala medier

HR-programmet finns på Instagram! Följ hr_programmet_vid_liu

Studieinformation

Via utbildnings- och programplanen nedan kan du enkelt hitta mer information om kurserna på ditt program, t ex kursplaner och litteraturlistor. Välj fliken ”programplan” för att få en lista över de kurser som ingår i programmet. Tänk på att välja rätt årtal och termin i den nedfällbara listan för att få rätt versioner av kursplaner, litteratur och programplaner.

Schema nås enklast genom Studentwebben, student.liu.se. På Studentwebbens startsida finns ingångar till ett antal system du kommer att använda som student, bland annat schemasystemet. Scheman för höstterminen publiceras senast två veckor innan terminsstart och du kan söka på kurskoder för att få fram schemat för varje kurs.

Observera att schemat alltid kan ändras med kort varsel. Det är därför bra att prenumerera på schemat till sin kalenderapplikation.

Den första kursen på programmet är:

Beteendevetenskapligt personalarbete - en introduktion och integration, 7,5 hp (759G57)


Kontakt

Antagen till LiU

Antagen