Psykolog - information till dig som är antagen

Utbildningsprogrammet Psykologprogrammet

Gratulerar till ditt val av utbildning! Varmt välkommen till psykologprogrammet vid Linköpings universitet (LiU). Vi ser fram emot att träffa dig och att tillsammans med dig göra din studietid utvecklande, utmanande, lärorik, spännande och rolig.

Glöm inte att tacka ja till din plats via antagning.se. Uppropet äger rum den 22 augusti kl 10.00. Reservantagning sker via telefon efter andra urvalet i augusti fram till och med en vecka in på terminen. Ytterligare information kommer att skickas ut i augusti via mail och brev.

Psykologprogrammets ledning och studentsektionen Stimulus önskar dig välkommen till Linköpings universitet.

Stimulus hemsida: http://psykologprogrammet.com/ 

Studieinformation

Via utbildnings- och programplanen nedan kan du enkelt hitta mer information om kurserna på ditt program, t ex kursplaner och litteraturlistor. Välj fliken ”programplan” för att få en lista över de kurser som ingår i programmet. Tänk på att välja rätt årtal och termin i den nedfällbara listan för att få rätt versioner av kursplaner, litteratur och programplaner.

Schema nås enklast genom Studentwebben, student.liu.se. På studentwebbens startsida finns ingångar till ett antal system du kommer att använda som student, bland annat schemasystemet. Scheman för höstterminen publiceras senast två veckor innan terminsstart och du kan söka på kurskoder för att få fram schemat för varje kurs.

Observera att schemat alltid kan ändras med kort varsel. Det är därför bra att prenumerera på schemat till sin kalenderapplikation.

Den första kursen på programmet är:

Introduktion till psykologin som ämne och profession, 7,5 hp (735G31)

Kontakt

Antagen till LiU

Antagen