Digital delaktighet på samverkansdagen 2021

Digitaliseringen förändrar samhället och griper allt mer in i vår vardag,  något som blivit extra påtagligt inte minst de senaste åren sedan pandemin bröt ut. Det här ställer krav på en digitalisering som är hållbar och i linje med våra demokratiska värden. Tillgänglighet är ett nyckelord, så många som möjligt måste ha möjlighet att vara delaktiga i vårt allt mer digitaliserade samhälle.

kvinna vid skrivbordElin Wihlborg är årets huvudtalare på samverkansdagen den 9 november.
Foto David Brohede

Elin Wihlborg, professor i statsvetenskap på Linköpings universitet, forskar om hur samhällets digitalisering utvecklar samspelet mellan politiska strukturer och människors vardagsliv. Elin Wihlborg är huvudtalare på årets samverkansdag och hon kommer att diskutera viktiga och högaktuella frågor på temat Digital delaktighet - demokrati, digitalisering och tillgänglighet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samverkansdagen arrangeras i samverkan mellan Linköpings kommun och Linköpings universitet genom Centrum för kommunstrategiska studier (CKS).

Tid och plats:
Årets samverkansdag är digital och äger rum den 9 november kl. 14.00 - 16.30.

Anmäl dig här

Samverkansdagen är en del av East Sweden Innovation Week: en vecka fylld av inspiration, innovation och nätverkande i Östergötland.

KontaktVisa/dölj innehåll