Seminarier och föreläsningar vid IAS

Institutet för analytisk sociologi, IAS, ordnar forskningsseminarier regelbundet, vanligtvis på torsdagar mellan 11:00-12:30.

De ämnen som diskuteras fokuserar ofta på IAS kärnområden - analytisk sociologi, organisatorisk dynamik, segregeringsdynamik och kulturell dynamik. Seminarierna fokuserar även på andra områden, bland annat allmän teori och forskningsmetoder.

Dessutom ordnar vi olika föreläsningar och workshops med ledande forskare inom sociologi och andra discipliner från hela världen.

Våra seminarier och föreläsningar är öppna för alla och vi ser fram emot att träffa dig på ett av våra evenemang!

Plats: Kopparhammaren 2, tredje våningen, K0301, Campus Norrköping

Höstens seminarier

• 31.08 Thomas N. Friemel, University of Zurich, "Network Dynamics of Adolescents Media Use"
  • 07.09 Carl Nordlund, IAS, "Mapping intermarriage patterns in Sweden"