Språkverkstaden

Språkverkstaden är öppen för alla studenter vid Linköpings universitet som vill ha hjälp med muntlig eller skriftlig framställning på svenska och engelska. Hjälpen är kostnadsfri.

Medarbetare vid SpråkverkstadenMedarbetare vid SpråkverkstadenAlla studenter som vill träna sitt svenska språk och förbättra skriftlig framställning, muntlig framställning, grammatik och studieteknik är välkomna till Språkverkstaden. Syftet är att ge hjälp till självhjälp. Språkverkstaden finns på Campus Valla, US och Norrköping. Du väljer själv vilken du kontaktar. Du som pluggar på Campus Lidingö kan få hjälp via Skype eller telefon.

Kontakt Campus Valla och US:

Ulrika Axelsson

e-post: ulrika.axelsson@liu.se

Kontakt Campus Norrköping och Lidingö:

Maria Thunborg

e-post: maria.thunborg@liu.se

Academic English Support

I de engelska språkverkstäderna får du hjälp att utveckla dina färdigheter i att skriva och tala engelska, och på så sätt öka ditt självförtroende när det gäller att använda engelska i akademiska sammanhang.

Till Academic English Support

Så fungerar det