Kontakt

Frågor

Söker du underhållning, bakgrundsmusik eller dansmusik?

Många studentgrupper och lösa konstellationer ställer gärna upp och underhåller. Tänk bara på att vara ute i god tid, minst en månad i förväg, så löser det sig säkert. Det tar ett tag att samla ihop ett gäng och att få alla att lämna klartecken. Dessutom måste man kanske hinna repetera.

De etablerade ensemblerna har ofta fasta priser. Rabatt lämnas för det mesta till universitets- och studentevenemang. De etablerade föreningarna är registrerade föreningar och skickar gärna faktura. Föreningarna betalar inte moms eller inkomstskatt. Om gruppen är mer löst sammansatt får du bereda dig på att betala arvode till var och en som ingår. Det är ofta inte billigare att ta en liten grupp eller en "del av en kör" än att ta hela ensemblen. Det är inte antalet som kostar utan ledare, noter, repetitioner etc.

Tänk på att akustiska ensembler, såsom körer och oförstärkta sånggrupper och tonsvaga instrumentalensembler som stråkkvartett, behöver akustik för att höras. Akustik får man genom hårda ytor, framför allt bakom, över och under ensemblen! 

Kontakta Jakob Grubbström med förfrågningar. Kontaktuppgifter finns i botten av sidan. 

Vill du ta sånglektioner

Vi har kontaktuppgifter och kan hjälpa dig att få kontakt med duktiga sångpedagoger i området. Hör av dig så hjälper vi gärna dig. 

Kontakta Jakob Grubbström med förfrågningar. Kontaktuppgifter finns i botten av sidan. 

Har du frågor om våra kurser?

Kontakta Merete Ellegaard med förfrågningar. Kontaktuppgifter finns i botten av sidan. 

Vill du få tillgång till ett övningsrum?

Kontakt

Kommunikations- och marknadsavdelningen