15 mars 2021

I en sammanställning över utvärderingar av Linköping universitets uppdragsutbildningar får Barnafrids "Att undervisa om våld mot barn" höga betyg av deltagarna.

Jag tycker att kursansvariga var kompetenta och diskussionerna höll en hög nivå
Oras Lopez Diaz är gästföreläsare på sjuksköterskeutbildningar

Läs hela artikeln om uppdragsutbildningarna

Relaterat innehåll

Kampanj mot droger blev Emmas genombrott

När Kårservice i samarbete med kårerna bestämde att tydligt ta avstånd från droger och droghandel gick uppdraget till GDK-studenten Emma Kunelius. Hennes kampanj fick stort genomslag på campus och nominerades i tävlingen Stora Kommunikationspriset.

Ola Larsmo.

En brygga mellan universitetet och samhället

Författaren Ola Larsmo sammanfattar sin tid som gästprofessor vid LiU som spännande, givande och viktig. Han menar att det i dag är viktigare än någonsin att känna till sin historia och att förstå den.

Glasskiva med droppe belyst underifrån.

Nästa generations hållbara elektronik dopas med luft

Forskare vid LiU har utvecklat en ny metod där organiska halvledare kan bli mer ledande med hjälp av luft som störämne. Enligt forskarna är det ett stort steg mot framtidens billiga och hållbara organiska halvledare.