15 september 2020

Triathleten Vasco Vilaça under ett lopp
Foto: ITU
Triathleten Vasco Vilaça, som läser andra året på Civilingenjör i datateknik, tog den 5:e september silvermedalj på sprintdistans i en deltävling i World Triatlon Series i Hamburg. Tävlingen gällde även som VM för 2020. Vasco Vilaça är 21 år och tävlade för Portugal där han är född men han bor i Sverige sedan 2013. Studierna i datateknik kombinerar han med en elitsatsning i triathlon inom LiU Elitidrott.

Följ gärna Vasco Vilaça via Facebook.

Relaterat innehåll