LiU Elitidrott

Vill du fortsätta med din idrottssatsning och samtidigt få en bra universitetsutbildning? Vi på LiU välkomnar dig! 

Vi vill göra det möjligt för dig att satsa på dubbla karriärer i en utvecklande och unik miljö för studier och idrott! I vår elitmiljö för orientering, löpning och triathlon samverkar vår egen ledarledda gruppverksamhet med lokala föreningarna i Linköping och Norrköping och aktiva studentföreningar inom Orientering och Löpning.

Riksidrottsförbundet har utnämnt LiU till ett Elitidrottsvänligt lärosäte (EVL) 2018-2022.

Elitmiljö och Elitidrottsvänligt lärosäte (EVL)

Vill du veta mer vår elitmiljö, EVL eller våra ledare? Här finns allt om vad vi kan erbjuda dig i din satsning och hur du ansöker:

Elitmiljö och Elitidrottsvänligt lärosäte (EVL)
Visa/dölj innehåll

Anläggningar och föreningar
Visa/dölj innehåll

LiU AIF

LiU AIF är en idrottsförening vid Linköpings universitet som erbjuder ett brett utbud av idrotter för LiU-studenter. Idag har vi medlemsföreningar inom fotboll, innebandy, tennis, squash, simning, basket och handboll. Besök gärna LiU AIF:s hemsida: 

www.svenskalag.se/liuaif

Campushallen

Campushallen är en friskvårdsanläggning i anslutning till Campus Valla i Linköping. Deras utbud är brett. Från gym, personlig träning och gruppträning till arrangerade motionsspel som exempelvis beachvolleyboll och badminton. Läs mer om Campushallen på deras hemsida: 

www.campushallen.se 

Idrott för alla

LiU erbjuder ett rikt utbud av föreningar, idrotter och aktiviteter. Det finns alltid något som passar dig. Här kan du läsa mer: 

Studentföreningar på LiU

Frågor? 
Visa/dölj innehåll

Forskning
Visa/dölj innehåll

Utbildning
Visa/dölj innehåll

Aktuellt
Visa/dölj innehåll