Grafisk design och kommunikation - information till dig som är antagen

Tekfak Campus Norrköping Täppan antagen toppbild

Grattis till din plats vid Linköpings universitet!

Nu startar ditt livs viktigaste och roligaste projekt – att samla kunskap för livet! Med en stark koppling till näringslivet är vi en utbildning som är anpassad efter arbetsmarknadens behov. Under hela utbildningen möter du gästföreläsare, gör studiebesök och genomför skarpa projekt tillsammans med näringslivet. Det betyder att du har stort eget ansvar för dina studier.

De GDK-studenter vi har utbildat är mycket nöjda med sin utbildning. Vi ser verkligen fram emot att få visa dig alla de möjligheter som finns inom programmet.

Information

Viktigt att tänka på - tacka ja senast 22 juli

Som antagen säkrar du din plats genom att:

  • Logga in på antagning.se och tacka ja till utbildningen. Detta ska göras senast 22 juli, annars kommer din plats erbjudas till någon annan.
  • Delta på uppropet som är obligatoriskt. Datum, tid och plats hittar du här på sidan. Tänk på att anmäla eventuella förhinder i förväg, annars förlorar du din plats.

Du som ska börja på någon av våra utbildningar i Linköping och Norrköping kommer efter uppropet få information från din klassföreståndare, träffa faddrar samt bli bjuden på lunch. Undervisningen startar först dagen efter. Under de två första veckorna kommer undervisningen varvas med sociala aktiviteter. 

OBS: Du som är reservplacerad ska inte delta på uppropet. Vi kontaktar dig om du blir antagen. Läs mer på vår informationssida om reservplacering.

Information och checklista till dig som är ny på LiU

Livet som student innebär både studier, nöjen, gemenskap och eget ansvar. Checklistan ger dig de nödvändiga stegen för en bra start. Till exempel att skaffa ett LiU-ID som ger tillgång till våra digitala tjänster, såsom lärplattform, kursrum, e-post, ditt schema och mycket mer.

Tänk på att du tidigast dagen efter uppropet kan registrera dig på dina kurser och få tillgång till kursrummen i Lisam.

Mottagningen

Studietiden startar med en mottagningsperiod för att du som ny student ska få den bästa introduktionen till studier, gemenskap och tillhörighet på universitetet. Studentkåren LinTek och sektionerna ansvarar för mottagningen tillsammans med Tekniska högskolan. Innan kursstart kommer du att kontaktas via e-post från LiU och sektionen samt få ett telefonsamtal från en klassföreståndare.

LinTek och sektionerna

Studentkåren LinTek och dess sektioner jobbar för att din studietid ska bli så bra som möjligt. Som student på kandidatprogrammet i grafisk design och kommunikation kan du bli medlem i studentkåren Lintek och GDK-sektionen.

Mitt program

Kontakt, frågor och support

Antagen till Linköpings universitet