Högskoleutbildning som kompletterar avslutad utländsk utbildning - information till dig som antagen

Fem kollegor runt ett bord har videomöte med en man. Mannen på skärmen vinkar.
johner.se/Plattform

Gratulerar till ditt val av utbildning! Varmt välkommen till Högskoleutbildning som kompletterar avslutad utländsk utbildning vid Linköpings universitet (LiU). Vi ser fram emot att träffa dig och att tillsammans med dig göra din studietid utvecklande, utmanande, lärorik, spännande och rolig!

Upprop och reservantagning

Upprop

Upprop och kursintroduktion äger rum tisdagen den 23 augusti klockan 10:15-12:00 i sal KG31, hus Key, Campus Valla.  Länk till kartor finns längre ned på sidan. Uppropet är obligatoriskt och den som inte kan närvara vid detta upprop måste anmäla förhinder i förväg till Jenny Axelsson, jenny.axelsson@liu.se eller tel: 013-28 20 14. Vi bjuder på en lättare lunch efter introduktionen. Hör därför av dig om du har någon allergi.

Första gången vi träffas kommer du att få mer information om utbildningens innehåll.

Reservantagning

Den som står som reserv kan få en plats om någon som antagits till utbildningen ej kommer till uppropet. Reserverna kallas då i tur och ordning enligt rangordningen i urvalet.
Som reserv ska du vara anträffbar på telefon tisdagen den 23 augusti mellan klockan 13:00 – 16:00. Du ska redan på förhand bestämma dig för huruvida du är intresserad av en reservplats till utbildningen. Om du blir erbjuden en reservplats kommer du behöva ge ett svar direkt på telefon. Om du inte får ett telefonsamtal under denna tid så har eventuell reservantagning gått till någon annan som står före dig i rangordningen.

Vi använder telefonnumret som du uppgav i samband med ansökan till www.antagning.se. Om det ej längre gäller så ska du meddela omgående vilket telefonnummer du kan nås på. Om du inte svarar i telefon så går platsen vidare till nästa person i rangordningen. Annat telefonnummer meddelas till Jenny Axelsson på mailadress: jenny.axelsson@liu.se

Studieinformation

Via utbildnings- och programplanen nedan kan du enkelt hitta mer information om kurserna på din utbildning, t ex kursplaner och litteraturlistor. Välj fliken ”programplan” för att få en lista över de kurser som ingår i programmet. Tänk på att välja rätt årtal och termin i den nedfällbara listan för att få rätt versioner av kursplaner, litteratur och programplaner.

Schema nås enklast genom Studentwebben, student.liu.se. På studentwebbens startsida finns ingångar till ett antal system du kommer att använda som student, bland annat schemasystemet. Scheman för höstterminen publiceras två veckor före terminsstart och du kan söka på kurskoder för att få fram schemat för varje kurs.

Observera att schemat alltid kan ändras med kort varsel. Det är därför bra att prenumerera på schemat till sin kalenderapplikation.

Den första kursen på programmet är:

Arbetsmarknad och karriär med praktik, 30 hp (714G77)

Kontakt

Antagen till LiU